Prethodni članak
Sljedeći članak

Strijelci Marije Bistrice seniorski su prvaci Hrvatske

Ukupno su pogodili 1105 krugova


U Čakovcu je proteklog vikenda u organizaciji Športskog streljačkog društva Čakovec održano Prvenstvo Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom. Posebno su nas obradovali strijelci Marije Bistrice koji su u kategoriji seniora obranili lanjski naslov državnih prvaka u ekipnoj konkurenciji.

Ukupno su pogodili 1105 krugova (Darko Galoić 372, Mihael Babić 368 i Dino Čukman 365 krugova). U pojedinačnom dijelu još su nastupili Marko Matejaš i Robert Belko iz Marije Bistrice te Mario Bokun i Veljko Horvat iz donjostubičkog Metalisa. Kod seniorki Streljačice Velikog Trgovišća za malo su ostale bez medalje. Osvojile su 4. mjesto s 1053 krugova (Iva Hršak 362, Petra Hršak 358 i Karla Bartolović 333 kruga).

Kod juniorki također četvrto mjesto za ekipu Velikog Trgovišća. Djevojke su pogodile 1037 krugova (Karla Bartolović 348, Marta Kolarić 338 i Petra Petak 351 krug). Među juniorima nismo imali ekipnog predstavnika, ali su tri naša juniora zabilježili dobre rezultate. Josip Novosel je pojedinačno bio peti s 362 kruga, a Antonio Đonlagić (oba iz Strijelca Krušljevo Selo) šesti s dva kruga manje. S 352 krugova član zabočkog Tekstilca Tibor Turković je zauzeo 14. mjesto, a od ulaska u finalnu seriju mu je nedostajalo 4 kruga.

Još članaka iz "Sport"

Facebook