Prethodni članak
Sljedeći članak

Sportske igre hrvatskih branitelja ove subote

Županijske sportske igre održat će se 30. svibnja u Zaboku, pod pokroviteljstvom župana Krapinsko - zagorske županije Željka Kolara i gradonačelnika Grada Zaboka Ivana Hanžeka


Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, Podružnica Krapinsko-zagorske županije ove subote organizira tradicionalne Sportske igre hrvatskih branitelja. 

Sportske igre će se održati u subotu 30. svibnja u Zaboku, pod pokroviteljstvom župana Krapinsko - zagorske županije Željka Kolara i gradonačelnika Grada Zaboka Ivana Hanžeka. Svečano otvorenje je u 13 sati, na igralištu osnovne škole K.Š.  Đalski, uz nastup Mažoretkinja iz Dubrovčana, a sportska natjecanja branitelja potrajat će čitavo poslijepodne.

Na igrama u natjecateljskom dijelu učestvuju i udruge partneri Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Duga Međa/općina Zdenci-Virovitićko-podravska županija/ i UDVDR općine Bedekovčina. Natjecanja se odvijaju na širem prostoru grada Zaboka i općine Veliko Trgovišće u 9 natjecateljskih disciplina i to: mali nogomet, šah, stolni tenis, streljaštvo, kartaška igra bela, pikado/žene, kuhanje kotlića, lov ribe na plovak te povlačenje konopa.

Za sve natjecatelje i goste osiguran je topli obrok u prostorijama DVD-a Zabok, za najbolje pehari i medalje te na kraju natjecanja na Trgu Ksavera Šandora Gjalskog nastup Mažoretkinja Dubrovčana, kulturno umjetnički program KUD-a Sloboda iz Oroslavja i besplatan koncert za hrvatske branitelje, građane i građanke Tamburaškog sastava „Brajde“, hrvatskog branitelja Ivana Buzjaka i hrvatskih branitelja iz UHBDDR Duga Međa“.

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook