Prethodni članak
Sljedeći članak

Slavlje momčadi Grafo Zabok na turniru u Križanču

Ekipa Grafo Zabok je u finalu je nadvisila Frdače

  • Pobjednička momčad Grafo Zabok

    Pobjednička momčad Grafo Zabok


U organizaciji Mjesnog odbora Križanče na igralištu u Križanču održan je malonogometni turnir koji je okupio četrnaest vrlo dobrih momčadi. Nakon razigravanja u četiri skupine igralo se kup sistemom do finala. Najviše uspjeha ove godine imala je momčad Grafo Zabok. Oni su u finalu nadvisili Frdače rezultatom 3:1. Prethodno smo gledali dva vrlo uzbudljiva polufinala u kojima je Grafo Zabok s 2:1 nadvisio momčad Wildschweine,a Frdači tek nakon penala Suhe gute.

Iz redova pobjedničke momčadi dobili smo i dva najbolja pojedinca. Tako je Marko Šlogar proglašen za najboljeg igrača, a Nikola Hercigonja za najboljeg vratara turnira. Pobjednička momčad je uz pehar osvojila i 3.000 kuna, drugoplasirana 2.000 kuna i pehar, a trećeplasirana 1.000 kuna i pehar. Nagrade najboljim momčadima i pojedincima dijelio je Darko Ban, načelnik Bedekovčine.

Marko Šlogar prima nagradu od načelnika Darka Bana Nikola Hercigonja prima nagradu od načelnika Darka Bana

Nakon finala nazočni igrači i gledatelji na velikom su platnu uživali u gledanju utakmice osmine finala SP, Hrvatska – Danska, a za dobru zabavu brinuo se i Luna band.

-Mislim da su svi uživali i došli na svoje. Zahvaljujemo se općini Bedekovčina, Trgocentru, Pekari Zaboky, Zagorskom listu, Radio Stubici i odličnom Luna bandu. Vidimo se i druge godine u Križanču – riječi su Tomice Junkovića, glavnog organizatora ovo odličnog organiziranog turnira.

 

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook