Prethodni članak
Sljedeći članak

Sezona odbojke na pijesku zaključena velikom završnicom u Roses Designer Outletu

Roses Designer Outlet po četvrti je puta 29. i 30. kolovoza ugostio ponajbolje hrvatske odbojkaše na sada već tradicionalnom Roses Open turniru u odbojci na pijesku, koji je ujedno bio i završnica pojedinačnog prvenstva Hrvatske


U neobičnom prostoru za održavanje sportskih natjecanja ovog tipa – na umjetnoj plaži smještenoj u samom outlet centru i u odličnoj navijačkoj atmosferi turnir su u ženskoj konkurenciji osvojile Antea Tadić i Dunja Milin, postavši time i prvakinje Hrvatske, dok su u muškoj konkurenciji pobjedu odnijeli Matija Gracin i Yahor Zhukouski.

Roses Open može se pohvaliti dugogodišnjom tradicijom organiziranja turnira u odbojci na pijesku. Sve je započelo prije sedam godina na rekreativnoj razini. Prije četiri godine Roses Designer Outlet odlučio je zajedno s Hrvatskim savezom odbojke na pijesku dodatno poraditi na promidžbi ovog atraktivnog sporta.

Tako je Roses Open postao završni turnir sezone pojedinačnog prvenstva Hrvatske, čime je pružena mogućnost da gledatelji, ali i igrači, uživaju u vrhunskim sportskim dvobojima. Da se uloženi trud saveza i Roses Outleta isplatio pokazuje iz godine u godinu sve veći interes publike za ovaj zanimljivi sport, ali i oduševljenje igrača, koji ne propuštaju ovaj turnir, prezadovoljni uvjetima na terenu i izvan terena. Suradnja Hrvatskog saveza odbojke na pijesku i Roses Designer Outlet centra svakako će se nastaviti i sljedeće godine.

Još članaka iz "Sport"

Facebook