Prethodni članak
Sljedeći članak

Renata Sopek i tim Kineziološkog fakulteta pozivaju Zabočane na trening

Zagorje vježba uz Aktivnu hrvatsku u Zaboku


Vodeći hrvatski sportsko - edukativni projekt Aktivna Hrvatska održat će besplatni zajednički trening s građanima Zaboka i okolice u subotu, 16. ožujka u 11 sati u Sportskoj dvorani Zabok. Ovaj projekt koji je nastao kao odgovor na velik broj neaktivnih građana održava se već sedmu godinu zaredom. Pod pokroviteljstvom je Predsjednice RH Kolinde Grabar - Kitarović, a generalni partner je HEP. Zabočani će imati prilike upoznati sve prednosti treninga vlastitom snagom kojeg će voditi Ivan Antunović i tim stručnjaka Kineziološkog fakulteta iz Zagreba.

- Pozivam sve građane Zaboka i okolice da nam se pridruže subotnjem zdravom i aktivnom jutru. Ovaj trening će vas razbuditi, aktivirati i vjerujem da upravo on može biti prekretnica u vašem životu. Uz vježbanje vjerujem da ćemo se i dobro zabaviti - izjavila je ambasadorica i voditeljica projekta Renata Sopek koja će voditi program, a građani će imati priliku obaviti i besplatnu dijagnostiku Biotreninga, nutricionističke testove Definicije hrane te izmjeriti indeks tjelesne mase na info pultu Hrvatske liječničke komore.

Za trening se možete prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr.  Svi prijavljeni vježbači dobit će HEP majice za vježbanje, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možete sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine, Merkur osiguranje nakon treninga priprema zdrave smoothije, a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinika Vaš pregled.

Još članaka iz "Sport"

Facebook