Prethodni članak
Sljedeći članak

[PREKINUTA SERIJA POBJEDA] Mladost pala u nastavku

U idućem kolu Zabočani dočekuju četvrtoplasiranu Segestu


Prekinuta je lijepa serija zabočke Mladosti od četiri kola bez poraza. Iako su Zabočani nakon prvog poluvremena u Karlovcu vodili s 2:0, u nastavku su pali, u samo 8 minuta u periodu od 59.-67. minute primili su četiri pogotka, da bi domaćin na kraju slavio s 5:3. Već u 11. minuti Frljužec odlično daje loptu za Tisanića, a ovaj ulazu u kazneni prostor iz kosa s lijeve strane i postiže svoj prvijenac za seniorsku momčad i vodstvo od 0:1.

U 43. minuti odlični Frljužec efektno zabija za 0:2. Domaći su u prvom dijelu dva puta prijetili protiv Novinića, čije je udarce ukrotio Mihovilić, a imao je i V. Kotarski dvije dobre prilike, koje je obranio Demirović. Preokret je u 59. minuti započeo Jaković koji nakon kornera poentira glavom za 1:2. Četiri minute kasnije Novinić nabacuje iz slobodnog udarca, a Pausić glavom zabija za 2:2. Tek što se krenulo s centra Jurina gubi loptu, Mičunović gura u prostor za Turkalja koji izlazi sam pred Mihovilića i pogađa za 3:2. Tri minute kasnije Novinić krade loptu neopreznom Belanoviću, domaći otvaraju kontru koji pogotkom završava Mamić za već 4:2.

Isti igrač ponovno na asistenciju Novinića zabija za 5:2 u 76. minuti. U 84. minuti V. Kotarski odlično pronalazi Krajačića koji glavom prekrasno zabija za konačnih 5:3.

U idućem kolu Zabočani dočekuju četvrtoplasiranu Segestu. Bit će to sigurno smo zanimljiva utakmica, a Siščani iako su papirnati favoriti, neće imati lagan posao u Zaboku.

Još članaka iz "Sport"

Facebook