Prethodni članak
Sljedeći članak

Posljednja domaća utakmica Jarvisa Garretta večeras protiv Splita


Večeras će s početkom u 20,10 sati u utakmici 19. kola HT Premijer lige snage će u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku odmjeriti Zabok i Split. Nakon što je sezonu i pol uspješno branio boje Zaboka, večeras će se od zabočke publike oprostiti Jarvis Garrett, zasigurno jedan od najboljih razigravača koje je Zabok imao u svojoj povijesti. Garrett će karijeru nastaviti u američkoj „G“ ligi. Bit će to veliki gubitak za momčad Zaboka, a bilo bi lijepo kada bi ga večeras došao pozdraviti veliki broj navijača, jer ovaj je američki košarkaš napravio puno dobrih stvari u Zaboku.

Isto tako večeras će se zabočkoj publici predstaviti novi američki košarkaš, Timothy Bond.  On je debitirao u Mavrincima na gostovanju kod Škrljeva, ali odradio je tek jedan trening s novom momčadi, pa nije uspio ostaviti dublji trag u toj utakmici. Njegovo pravo lice trebali bi vidjeti večeras protiv Splita.

Gosti su apsolutni favorit. Dolaze u Zabok nakon važne domaće pobjede protiv Zadra u ABA ligi, no jesenas su se protiv Zaboka u Splitu izvukli u prvenstvenoj utakmici doslovno dvije sekunde prije kraja, kada je Mavra položio, pa promašio dodatno slobodno bacanje, da bi skok u napadu uzeo Shorter i sekundu prije kraja položio za konačnih 84:81. Bila je to prva utakmica Domagoja Kujundžića na klupi Zaboka.

Zabočane očekuje težak zadatak, ali pokazali su protiv Cibone da kada su izuzetno borbeni i motivirani mogu igrati sa svakim. Nadamo se da će tako biti i večeras.

Još članaka iz "Sport"

Facebook