Prethodni članak
Sljedeći članak

Poraz Klanjca u zadnjem kolu

30. kolo IV. NL-središte Zagreb - skupina A


Klanjec nije uspio ostvariti pobjedu u Sesvetskom Kraljevcu protiv istoimenog domaćina u posljednjem 30. kolu IV. NL-središte Zagreb. Domaćin je bio bolji sa čistih 3:0, iako je i Klanjec imao dobrih perioda igre. Klanjčani su u Sesvetski Kraljevec došli bez rezervnih igrača, s druge strane domaći je trener u nastavku promijenio čak sedam igrača i Klanjčani su jednostavno izgorili i nisu mogli fizički pratiti taj ritam, iako su se hrabro borili.

Počelo je inicijativom Klanjca kojemu je nedostajao zadnji pas i malo više preciznosti u završnici napada. S druge strane domaći su poveli iz svog prvog udarca na preko Klišanina u 23. minuti koji je preciznim prizemnim udarcem savladao Žigmana za 1:0.

U poluvremenu su Klanjčani čuli da Mladost u Vojniću vodi s 2:0 što im je išlo u prilog, pa su zaigrali još hrabrija. No ta hrabra igra ostavila je i dosta pukotina u zadnjem redu. U 70. minuti Klišanin nakon ubačaja s lijeve strane ubacuje loptu na drugoj stativi u mrežu za 2:0 i postiže svoj drugi pogodak na utakmici. Konačnih 3:0 u 78. minuti postavlja Ćuk iz vrlo slične pozicije kao i Klišanin kod drugog pogotka.

Situacija Klanjčana oko ispadanja još uvijek je neizvjesna, a točnu informaciju o njihovom statusu trebali bi saznati ovaj tjedan.

SESVETSKI KRALJEVEC - KLANJEC 3:0 (1:0)

SESVETSKI KRALJEVEC: igralište Sesvetski Kraljevec, GLEDATELJA: 70, SUCI: Gojak, Baković i Kovač.

STRIJELCI: 1:0 Klišanini 23', 2:0 Klišanin 70', 3:0 Ćuk 78'.

SESVETSKI KRALJEVEC: Jurić-Bare (46' Kolaković), Pajvot (71' Vavra), Barić (78' Koprić), Obadić, Matijević, Jelić (78' Škrlec), Patrun (46' Antunović), Klišanin, Pavlović (78' Krnjić), Jurić, Zeljko (63' Ćuk). TRENER: Nikola Pustak

KLANJEC: Žigman, F. Pavlinić, Bogović, Petrović, Brlek, Zrnc, Biruš, K. Pavlinić, Humski, Leš, Petrišić. TRENER: Robert Petrović

Još članaka iz "Sport"

Facebook