Prethodni članak
Sljedeći članak

POLUFINALE ĆOSIĆEVOG KUPA: Zabočani namučili Cedevitu i umalo priredili iznenađenje

U neizvjesnoj utakmici zagorski je prvoligaš dobrano namučio višestrukog prvaka Hrvatske

  • izvor: basketball.hr 2

    izvor: basketball.hr 2


Rezultatom 66:59 Cedevita je slavila u dvoboju polufinala Kupa Krešimir Ćosić u kojem se sastala sa Zabokom. Iako nitko nije očekivao atraktivnu utakmicu, Žuti su lavovi dobrano namučili višetrukog osvajača kupa i višestrukog prvaka Hrvatske.

Košarkaši Zaboka predvođeni trenerom Ivanom Perinčićem prvu su četvrtinu odigrali odlično te je završila vodstvom Zaboka 12:17 no ipak Cedevita na veliki odmor odlazi s prednošću 30:26.

Izvor: Basketball.hr

Presudila je treća četvrtina u kojoj su igrači Cedevite dominirali, a zadnja je četvrtina ponovno ponudila zanimljiv dvoboj. Zabočki košarkaši lavovski su se borili i svako malo se rezultatski priključivali vodećoj momčadi. No iskustvo Cedevite, ali i duža klupa, presudili su te je Cedevita slavila rezultatom 66:59.

Zabočke košarkaše pratila je i mala skupina navijača Erotic Front Zabok, ali i predsjednik kluba Ozren Hanžek. – Treća četvrtina preokrenula je susret i tu smo malo pali. Da nismo, relano, mogli smo biti pobjednici ovog susreta. Čestitam i igračima i stručnom stožeru na hrabroj utakmici – rekao je Hanžek.

Navijači i igrači

Još članaka iz "Sport"

Facebook