Prethodni članak
Sljedeći članak

Polovičan uspjeh stolnotenisača Zaboka

Iduće 9. kolo igra se 17. veljače, a Zabok ima turneju po samoborskom kraju

  • Par Kramarić - Atiković

    Par Kramarić - Atiković


Nakon tri mjeseca stolnotenisači Zaboka konačno su odigrali dvije utakmice kod kuće u sklopu 8. kola 1. HSL-zapad. Ostvarili su polovičan uspjeh. Prvo su poraženi od V. Gorice Stanfar (1:4), a onda su pobijedili Jasku (4:2).

Iako je poraz od V. Gorice-Stanfar očekivan, Zabok u toj utakmici nije bio bez šansi. Sigurno je otvorio Damir Atiković, pobjedom protiv Karla Javora od 3:0, a onda je iskusni Marko Habijanec istim rezultatom savladao Domagoja Kramarić.

Prava poslastica stigla nam je nakon toga. Dvoboj kadetskog reprezentativca koji brani boje Zaboka, Filipa Borovnjaka, koji je za protivnika imao juniorskog reprezentativca, Martina Petrovića. Vidjeli smo pet prekrasnih setova i dvoboj pun preokreta. Na kraju je slavio Petrović, ali fascinira zrelost Borovnjaka, koji je pokazao fantastičan stolni tenis. Da je taj meč otišao na stranu Zaboka, situacija bi se vjerojatno zakomplicirala. Nakon toga gosti su dobili igru parova, a u stolnoteniskom klasiku Habijanec je s 3:0 bio uspješniji od Atikovića i pobjeda je otišla u Veliku Goricu.

Filip Borovnjak

Gotovo na isti način otvoren je dvoboj protiv Jaske. Atiković je uvjerljivo dobio svoj dvoboj, a Kramarić izgubio. No onda je na scenu stupio Borovnjak. U još jednom dramatičnom meču s 3:2 je savladao Jelića. Zabočki par Atiković/Borovnjak, pomalo je nesretno izgubio od kombinacije Đurinović/Jelić, a onda je Atiković u pet setova dobio Lončara za 3:2. Sve je tada bilo u rukama Borovnjaka. U još jednoj drami Borovnjak je bio prisebniji od Đurinovića i slavio s 3:2 i tako Zaboku donio novu vrijednu pobjedu.
Iduće 9. kolo igra se 17. veljače, a Zabok ima turneju po samoborskom kraju. Prvo gostuje kod momčadi Sveta Nedjelja-Novaki, a nakon toga je gost Samobora.

Još članaka iz "Sport"

Facebook