Prethodni članak
Sljedeći članak

Počela je proljetna Liga lisica

U organizaciji udruge Zagorje Adventure Team održano je 1. kolo Lige rekreativnog trčanja u prirodi - Lisica - proljeće 2014...


U organizaciji udruge Zagorje Adventure Team održano je 1. kolo Lige rekreativnog trčanja u prirodi - Lisica - proljeće 2014.

Ova trekk-cross utrka po označenim stazama (jedna u dužini od 9km i jedna od 5 km) je održana 2.4.2014., s startom kod Društvenog doma u Repovcu, Zabok. Nastupilo je 59 natjecatelja što je najveći broj natjecatelja u jednom kolu Lige od svih 9 dosadašnjih izdanja "Lisice".
 
Na 9 km dugoj stazi je u muškoj konkurenciji, u vrlo napetoj završici, pobijedio Nikola Špoljar ispred Marka Goričkog sa samo 5 sekundi prednosti, dok je treće mjesto osvojio Željko Kliček.

Na istoj dionici je kod žena je najbrža bila Maja Vančina, ispred Nikoline Tustić i Marina Vančine.
 
Slijedeće kolo Lige lisica - proljeće 2014 se održava u srijedu 9.4.2014., s startom u 18:00, na već poznatoj lokaciji Društvenog doma u Repovcu, Zabok.
I nadalje se pozivaju svi zainteresirani za ovakav vid rekreacije da nam se pridruže.

Dodatne informacije oko same utrke, kao i Lige Lisica, nalaze se na www.zagorjeadventureteam.hr te facebook.com/Zagorje-Adventure-Team

Još članaka iz "Sport"

Facebook