Prethodni članak
Sljedeći članak

Pobjeda limača Rudara DZ i zagića Škole nogometa MM

U Donjoj Stubici održan malonogometni turnir za limače i zagiće

  • Limači Rudara DZ

    Limači Rudara DZ


Dok se u centru Donja Stubice vodila bitka između snaga Matije Gupca i Franje Tahija, u sportskoj dvorani svoj su turnir igrali limači i zagići iz 12 klubova KZŽ i Zagrebačke županije, a u organizaciji NK Stubica iz Donje Stubice.

U konkurenciji limača najviše uspjeha imali su limači Rudara iz Dubrave Zabočke, koji su u finalu s 1:0 savladali svoje vršnjake iz Tondacha. U četvrtfinalu su puleni Renata Černjevića savladali Dinamo iz Jakovlja sa čistih 3:0, a uvjerljivi su bili i protiv Kašine u polufinalu koju su savladali s 4:2. Najbolji igrač u konkurenciji limača bio je je Emanuel Kolar-Kovačić iz pobjedničkog Rudara DZ, najbolji strijelac bio je Pavel Zrinšćak (Ponikve), a najbolji vratar Josip Marković (Tondach).

Za limače Rudara DZ pod vodstvom Renata Černjevića nastupili su: Ivan Gregurić, Emanuel Kolar-Kovačić, Fran Tkalec, Timotej Gregurić, Mihael Vurnek, Josip Cesarec i Gabrijel Moštak. Boje Tondacha pod vodstvom Matije Hercega branili su: Josip Marković, Jan Đurek, Patrik Pripeljaš, Fran Rumbak, Damjan Martinić, Mihael Mutak, Luka Potočki, Ian Jurinec, Borna Đurek, Martin Kučko, Valentino Škreblin i Ivan Pavetić.

Pobjednici turnira u konkurenciji zagića su zagići Škole nogometa MM iz Sesveta. U finalu su s 1:0 pobijedili omiljenu zagorsku momčad, zagiće Radoboja, pod vodstvom trenera Danijela Klasića. Treće mjesto pripalo je Kašina, dok se domaćin morao zadovoljiti sa četvrtim mjestom. Najbolji igrač turnira u konkurenciji zagića bio je Mihael Mandić iz pobjedničke momčadi, najbolji strijelac Mihael Kelava iz Stubice, dok je najboljim vratarem proglašen Filip Šalković iz Radoboja.

NK Stubica još jednom se pokazala kao vrlo dobar organizator, pa ne sumnjamo da je pred ovim turnirom svijetla budućnost.

Zagići Škole nogometa MM Limači Tondacha Zagići Radoboja Filip Šalković, najbolji vratar u konkurenciji zagića Emanuel-Kolar Kovačić, najbolji igrač u konkurenciji limača Josip Marković, najbolji vratar u konkurenciji limača Mihael Kelava, najbolji strijelac u konkurenciji zagića

Rezultati

Limači

Četvrtfinale

Dinamo Jakovlje – Rudar DZ 0:3
Ponikve – Ivančica 4:5 p (2:2)
Lobor – Kašina 0:3
Tondach – Stubica 2:1

Polufinale: Rudar DZ – Kašina 4:2, Ivančica – Tondach 0:2

Za 3. mjesto: Kašina – Ivančica 2:0

FINALE: Rudar DZ – Tondach 1:0

Konačni poredak: 1. Rudar DZ, 2. Tondach, 3. Kašina, 4. Ivančica

Zagići

Četvrtfinale

Kašina – Tigar Rakitje 4:1

Radoboj – Rudar DZ 4:0

Tondach – Škola nogometa MM 0:2

Stubica – Zagorec VT 3:1

Polufinale: Kašina – Škola nogometa MM 0:4, Radoboj – Stubica 2:1 p (1:1)

Za 3. mjesto: Kašina – Stubica 3:2

FINALE: Škola nogometa MM – Radoboj 1:0

Konačni poredak: 1. Škola nogometa MM, 2. Radoboj, 3. Kašina, 4. Stubica

Još članaka iz "Sport"

Facebook