Prethodni članak
Sljedeći članak

Ove nedjelje 23. Nagrada Stubičkih Toplica u brdskom automobilizmu

U organizaciji AK Ina Delta iz Zagreba i općini Stubičke Toplice na poznatoj stazi od Pile prema Hunjki održat će se 23. Nagrada Stubičkih Toplica


Budući da je ova prva utrku u seriji za Prvenstvo Hrvatske očekuje se veliki broj vozača, koje će predvoditi prvak Hrvatske, Siniša Krainc, koji je prošle godine imao najbolji rezultat u vremenu 2:54.946. Uz najbolje hrvatske, očekuje se dolazak i najboljih slovenskih vozača na brdu. Uz Prvenstvo Hrvatske utrka se boduje i za Prvenstvo Sjeverne lige, kao i za Državno Prvenstvo Republike Slovenije.

Među brojnim posadama bit će i šest zagorskih posada iz AK Zagorje Oroslavje. Predvodit će ih Dario Šamec u klasi do 1800 ccm,, a uz njega u toj će klasi nastupiti i Mario Ban i Saša Horvat. U klasi do 2000 ccm nastupit će Dario Žiljak, Sandi Garguljak i Ivica Marić.

U subotu će se održati dva službena treninga u 13 sati, na kojima će se određivati startne pozicije. Prva utrka u nedjelju 24. Travnja održat će se u 10 sati, a druga u 14 sati. Prethodno će u 12.15. startati Robićev oldtimer memorijal.

Još članaka iz "Sport"

Facebook