Prethodni članak
Sljedeći članak

OTVARA NOVU POLUSEZONU: Uz pomoć publike Tondach traži pobjedu protiv Karlovca

Bedekovčanski četvrtoligaš u subotu otvara novu polusezonu


Pripremnom utakmicom protiv zabočke Mladosti, koju je izgubio rezultatom 1:0, Tondach je završio seriju pripremnih utakmica. Poraz je to koji ne bi trebao toliko zabrinjavati, jer Tondach je stvorio nekoliko dobrih prilika, no trener Bartolić ipak je nezadovoljan.

- Poraz nije toliko važan, imali smo i mi svoje prilike, no nisam zadovoljan igrom svoje momčadi i ovaj tjedan morat ćemo promijeniti nešto u stilu naše igre. Evidentno imamo problem u organizaciji igri, tražio sam kontinuirani posjed, no nismo ga mogli ostvariti. Tanki smo u obrani, a imamo i problema u realizaciji. Ovaj tjedan čeka nas puno posla, kako bi Karlovac dočekali maksimalno spremni – govori nam Bartolić.

Tondach je pretrpio dosta promjena u pauzi između dvije polusezone. Klub su napustili Jaković, Dominić, Marković, Lončarić i Šoštarić, dok je Jurica Čehulić teže ozlijeđen i na njegov će povratak trebati duže čekati. Istovremenom Tondach su pojačali Filip Merlin, Nikola Merkaš, Jurica Vlaisavljević, Nenad Jakopec i vratar Leon Voloder. Svi oni konkurirat će za svoje mjesto u momčadi u subotu 2.3. u 15 sati kada u Bedekovčinu stiže Karlovac 1919. Bit će to sraz devetoplasirane momčadi lige, Tondacha i desetoplasirane Karlovca.

- Prema nekim mojim saznanjima Karlovac se konsolidirao i vratio nekoliko iskusnih igrača koji su igrali prvu ligu za ovaj klub, a sada imaju oko 33 do 35 godina. Respektiramo njihovo iskustvo, no mi smo se fizički odlično spremili i uz pomoće publike želimo do prve pobjede u nastavku prvenstva. Zbog žutih kartona nećeo moći računati na Boseca. Očekujem da ćemo u nastavku biti još bolji, te što prije riješiti pitanje opstanka kako bi mogli promovirati neke nove igrači i isprobati neke nove sustave igre – završio je Drago Bartolić.

Još članaka iz "Sport"

Facebook