Prethodni članak
Sljedeći članak

Održano državno prvenstvo u streličarstvu, Tamara Brlek i Matija Mihalić izborili nastup na svjetskom prvenstvu

Natjecanje u Krapini je bila posljednja priprema hrvatskim streličarima za nastup na svjetskom prvenstvu koje 1. ožujka počinje u Ankari u Turskoj.


U nedjelju, 21. veljače 2016. godine  u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina održano je dvoransko Državno prvenstvu u streličarstvu

Natjecanje u organizaciji Hrvatskog streličarskog saveza i Streličarskog kluba Oroslavje održano je u četiri kategorije - kadeti, juniori, seniori i veterani.

Najveća je konkurencija bila među seniorima gdje su trijumfirali: u kategoriji složeni luk Mario Vavro (SK Sicsia) te Krešimir Štrukelj (SK Katarina Zrinski) u kategoriji zakrivljeni luk. Najbolji zagorski sportaš u 2015. godini Matija Mihalić (SK Oroslavje) zauzeo je odlično drugo mjesto u kategoriji zakrivljeni luk.

Natjecanje u Krapini je bila posljednja priprema hrvatskim streličarima za nastup na svjetskom prvenstvu koje 1. ožujka počinje u Ankari u Turskoj. Od četiri hrvatska predstavnika tamo su se plasirala čak dva iz Krapinsko-zagorske županije: Tamara Brlek iz SK Budinšćine i Matija Mihailć iz SK Oroslavja.

Još članaka iz "Sport"

Facebook