Prethodni članak
Sljedeći članak

Odigrano 17. kolo HEP Superlige u stolnom tenisu : Pula slavila kao domaćin u Zaboku

Zabok je po drugi puta bio gost u svojoj dvorani, no nažalost tu mu nije bila olakotna okolnost protiv trećeplasirane momčadi lige, koja je osigurala doigravanje


Zbog prezauzetosti pulske dvorane, Pula je dočekala Zabok kao domaćin u dvorani Elektre u Zaboku. Tako je Zabok po drugi puta bio gost u svojoj dvorani, no nažalost tu mu nije bila olakotna okolnost protiv trećeplasirane momčadi lige, koja je osigurala doigravanje. Zabok je ovaj puta barem osvojio počasni bod, koji je naravno djelo prvog reketa kluba, Ivana Zeljka. On je u prvom meču s uvjerljivih 3:1 slavio protiv Marina Runjića. Kramarić se hrabro suprotstavio Marakovića, no nažalost nije nagrađen s barem setom. Cvetko je neočekivano lako pao protiv Frane Runjića. U paru su Zabočani dobro namučili Marina i Franju Runjića, no poen je ipak ostao na kontu pulskih stolnotenisača. I u posljednjem meču Kramarić je uspio stići do seta protiv Marina Runjića, ali više se nije moglo.

U posljednjem kolu Zabok na oproštaju od Superlige u svojoj dvorani dočekuje Vodovod Osijek. Iako se opraštaju od Superlige, Zabočani zaslužuju podršku u zadnjoj utakmici, jer su se hrabro i časno borili u elitnom stolnoteniskom društvu, u koje će se sigurno jednom vratiti, nastave li s ovako kvalitetnim radom.

Konačan rezultat 4:1 za Pulu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook