Prethodni članak
Sljedeći članak

[NOVI TERMIN] Zbog vremenskih neprilika odgođena utrka ‘Z jarka v brejg’

Utrka se trebala održati u subotu 4.svibnja


Prva humska cross i trail utrka pod nazivom ‘Z jarka v brejg’ koja se trebala održati sutra, u subotu 4. svibnja odgođena je, javljaju organizatori. Naime, najavljene su loše vremenske prilike te se zato utrka odgađa za subotu 11. svibnja. Sve najavljeno ostaje isto. 

Start će biti u Lupinjaku na igralištu kod područne škole Lupinjak, a cilj na vidikovcu „Gorno u susjednom selu Strmec. Dužina staze iznosi oko 6 km, a osim natjecateljskog, predviđen je i rekreativni prolaz staze (za sve one koji nisu u formi, a voljeli bi sudjelovati i provesti dan u prirodi i dobrom društvu).

Utrka će se održati na mješovitom terenu (asfalt,zemlja). Start je u 10 sati na igralištu kod područne škole Lupinjak. Natjecatelji će kod podizanja startnih brojeva na poklon dobiti majicu i sportsku bočicu za vodu. Predviđene su medalje i nagrade sponzora. Na dionici utrke organizirana su tri tzv. punkta za okrjepu gdje će se natjecatelji moći osvježiti vodom ili pićem po izboru, a na kraju za sve sudionike utrke osigurali smo topli obrok i piće. Po završetku utrke sve sudionike zabavljat će glazbeni sastav „Trio Zagorje“, a prijatelji iz lovačke udruge „Srndać“ sve sudionike počastit će finim domaćim zagorskim štruklima

Još članaka iz "Sport"

Facebook