Prethodni članak
Sljedeći članak

Nogometni klub Stubica promovirao prekrasne nove dresove

Dresovi su službeno predstavljeni na derbiju protiv Oroslavja


U derbiju protiv Oroslavja NK Stubica promovirao je prekrasne nove dresove, koje je idejno osmislio sportski direktor kluba i majstor „detalja“, Luka Grabušić.

- Uzor su nam bili dresovi HNK Vukovar, koji su na prednji dio dresova stavili vodotoranj. Kako je Donja Stubica poznata po Seljačkoj buni na dresu našeg kluba su detalji prikaza bitke koji se svake godine odvija kod Majsecovog mlina, kojeg svake godine posjeti više tisuća ljudi. Ideji je doprinjela i odlična suradnja s udrugom vitezova „Družba viteza zlatnog kaleža“. Osim prikaza iz seljačke bune na dresu je i kokot, kao grb seljačke bune, grb Turističke zajednice Gupčev kraj, grb Grada D. Stubica i naravno grb našeg kluba, te poznati hešteg „buna-traje“, kao i naša zaštitna izreka „Stubica u srcu“ – otkrio nam je Luka Grabušić.

Nažalost prvi nastup u novim dresovima nije im donio pobjedu, dapače poraženi su od Oroslavja s 2:1 na svom travnjaku, no ostaje satisfakcija da NK Stubica danas ima sigurno najljepše dresove u Hrvatskom zagorju.

Prema riječima Luke Grabušića dresove Stubice naći će se na izboru najboljih dresova koji će se održati u Vukovaru. Grabušić uskoro najavljuje još jednu garnituru ništa manje zanimljivih dresova za svoje prvotimce.

Navijači i simpatizeri Stubice mogu naručiti dres u svim veličinama po cijeni od 240,00 kuna za gornji dio dresa ili 340,00 kuna za kompletni dres, odnosno majicu i sportske gaćice. Detaljne informacije možete dobiti na facebook stranici kluba.

Još članaka iz "Sport"

Facebook