Prethodni članak
Sljedeći članak

Nogometni klub Mladost iz Zaboka organizira 33. malonogometni turnir „Zagorska zipka“

Zagorska zipka krenut će u pogon 15. prosinca, a kotizacija iznosi 600 kuna

  • foto: arhiva

    foto: arhiva


U organizaciji NK Mladost iz Zaboka održat će se 33. izdanje malonogometnog turnira „Zagorska zipka“, najstarijeg zagorskog malonogometnog turnira, koji zbog igranja na igralištu s mantinelama ima posebnu draž. Kao i proteklih godina turnir će se održati u sportskoj dvorani osnovne škole Ksavera Šandora Gjalskog u Zaboku.

Zagorska zipka krenut će u pogon 15. prosinca 2017., a kotizaciju u iznosu od 600 kuna treba obaviti do 12. prosinca kada će se u 19 sati u prostorijama NK Mladost u Zaboku izvlačiti parovi . Organizator je osigurao bogate novčane nagrade za prva tri mjesta. Pobjednik turnira dobit će 5.000 kuna, drugoplasirana momčad 2.000, a trećeplasirana momčad 1.000 kuna. Po običaju pobjednik će dobiti i ručno izrađenu zipku, a posebno će nagrađeni biti i najbolji pojedinci i klubovi.

Nakon zipke održat će se veteranski Kup Zagorja-memorijal Rudolfa Mraza

Poslije zipke NK Mladost će po običaju organizirati malonogometni turnir za veterane (+33 godine) pod nazivom Kup Zagorja-Memorijal Rudolfa Mraza u čast i spomen na bivšeg nogometaša, trenera i našeg kolegu novinara, koji nas je sve zadužio svojom nesebičnošću i dobrotom. Kotizacija za Memorijal Rudolfa Mraza iznosi 300 kuna, a prijave se primaju do 23.prosinca, a isti će se dan u 19 sati u prostorijama NK Mladost u Zaboku izvlačiti parovi. Memorijal Rudolfa Mraza startat će na 26. prosinca 2017. godine, a domaćin je osigurao novčane nagrade i pehare.

Dodatne informacije o turniru i prijavu momčadi možete izvršiti na e-mail: [email protected] ili na brojeve mobitela: 098/725-253 i 092/170-0839.


Još članaka iz "Sport"

Facebook