Prethodni članak
Sljedeći članak

Nogometašima SŠ Bedekovčina 2. mjesto u državi

Bez obzira na poraz u finalu, nogometaši iz Bedekovčine ostvaruju svoj najveći sportski uspjeh


Nogometaši Srednje škole Bedekovčina osvojili su u 2. mjesto na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava u futsalu održanom u Poreču i tako ostvarili najveći uspjeh školskog sportskog društva.

Za Školsko sportsko društvo Bedex igrali su Krunoslav Boroša, Goran Knezić, Matija Bobek, Dominik Ruk, Ivan Bosec, Kristijan Starešina, Matej Hoić, Marko Mlinarić, Martin Šlogar i Lukas Stojak. Trener nogometaša je prof. Roman Balen.

Učenici uključeni u ŠSD Bedex natjecali su se u prvo po skupina od tri momčadi i to A skupini zajedno sa Školskim sportskim društvom Tesla iz Zagreba (I. tehnička škola Tesla) i Octopus iz Splita (Ekonomska škola Split). Prvu utakmicu otvorili su porazom protiv ŠSD Tesla (1:3), ali pobjedom protiv nogometaša iz Ekonomske škole Split (3:2) osigurali su drugo mjesto u skupini i prolazak u polufinale natjecanja, gdje ih je čekala Elektrotehnička škola iz Nove Gradiške.
Neriješenim rezultatom u regularnom dijelu igre (1:1), ali pobjedom na penale (8:7) nogometaši SŠ Bedekovčina osiguravaju plasman u finale gdje ih je dočekala Turistička škola iz Pule.
Nakon ravnopravne borbe u većem dijelu utakmice (poluvrijeme 0:0), Turistička škola iz Pule ipak je u završnici bila bolja i pobijedila 6:0.

Bez obzira na poraz u finalu, nogometaši iz Bedekovčine ostvaruju svoj najveći sportski uspjeh, 2. mjesto na Državnom natjecanju u futsalu za mladiće.
Organizator natjecanja bio je Hrvatski školski sportski savez.

Još članaka iz "Sport"

Facebook