Prethodni članak
Sljedeći članak

Nika Jagečić nastavlja s odličnim rezultatima

Unatoč lošim uvjetima treninga, Jagečići su još jednom pokazali da se uz puno rada i odricanja mogu postići odlični rezultati


Nordijska skijašica iz Oroslavja, Nika Jagečić, članica Ski kluba Sljeme iz Zagreba i dalje nastavlja s odičnim rezultatima. Na utrci Hrvatskog pokala voženoj u Ravnoj Gori Nika je nadmoćno pobijedila u kategoriji mlađih juniorki. U istoj utrci njen brat Noa zauzeo je 3. Mjesto kod juniora, dok je sestra Lotte bila sedma među cicibankama.

Od pet utrka Hrvatskog pokala, Nika je trijumfirala u svih pet. Njen brat Noa također je ostvario dobre rezulate, pa je jednom pobijedio u utrci Hrvatskog pokala, jednom je bio drugi, a tri je puta osvojio treće mjesto. Lotte je pak po jednom osvojila peto, šesto i sedmo mjesto.

Na dva državna prvenstva Nika je uvjerljivo uzela dva državna naslova, dok je Noa bio jednom drugi, a jednom treći. Lotte je nastupila na jednoj utrci PH i osvojila četvrto mjesto.

Odlične je reultate Nika postigla i na međunarodnom planu. U siječnju je održano Svjetsko prvenstvo za mlađe kategorije u Italiji, Skiry Trophy (poznatiji kao Topolino) gdje je Nika osvojila 26. mjesto u konkurenciji 88 natjecateljki, ai Lotte osvojila 17. mjesto u konkurenciji 77 natjecateljki. Nika je odvozila i jednu utrku u Sloveniji gdje je zauzela odlično 3. mjesto.

Unatoč lošim uvjetima treninga, Jagečići su još jednom pokazali da se uz puno rada i odricanja mogu postići odlični rezultati.

Još članaka iz "Sport"

Facebook