Prethodni članak
Sljedeći članak

Nastavak prvenstva u županijskim nogometnim ligama

Ovog vikenda nastavlja se prvenstvo u nekim županijskim nogometnim ligama. Proljetni dio prvenstva ove subote i nedjelje počinje za seniore u 1. ŽNL, juniore u 1. ŽNL, pionire u 1. ŽNL, mlađe pionire u obje ŽNL i limače u 1B ŽNL


Seniori

Natjecanje seniora u 1. ŽNL nastavlja se utakmicama 14. kola. U subotu u 15 sati u Humu na Sutli Straža dočekuje Klanjec. U nedjelju u 12,30 u Mariji Bistrici igraju Mladost MB i Jedinstvo. Ostali susreti igraju se u nedjelju u 15 sati. Sastaju se: Zagorec VT – Stubica, Vatrogasac – Tondach, Inkop – Rudar D, Rudar M – Golubovec i Gaj – Pregrada.

Juniori i pioniri

U subotu počinje proljetni dio za pionire i juniore. Ove dvije lige su povezane, jer na tren prvo izlaze pioniri, a nakon njih juniori. Sve utakmice igraju se u subotu. Utakmice pionira počinju u 13,30, a juniora u 15,30. Sastaju se: Gaj – Golubovec, Mladost MB – Oštrc, Mladost Z – Klanjec, Stubica – Pregrada, Jedinstvo – Matija Gubec i Oroslavje – Tondach. U Radoboju u uzrstu pionira igraju Radoboj i Ivančica, dok kod juniora igraju Radoboj i Zagorec KR.

Mlađi pioniri

U nedjelju u prijepodnevnom terminu igraju se utakmice mlađih pionira. Skoro sve utakmice počinju u 10 sati. U prvoj ligi mlađih pionira sve utakmice se igraju s početkom u 10 sati, a sastaju se: Gaj – Jedinstvo, Oštrc – Tondach,Klanjec – Stubica, Pregrada – Mladost Z, Lobor – Toplice, Oroslavje – Zagorec KR I i Sloga – Ivančica. U drugoj ligi mlađih pionira susret u Krapini između Zagorca KR II i Mladosti B počinje u 11,15, a svi ostali susreti u 10 sati. Još se sastaju: Matija Gubec – Inkop, Zagorec VT – Milengrad, Vatrogasac – Mladost MB, Straža – Radoboj i Golubovec – Rudar M.

Limači

B skpina limača nastavlja natjecanje ove subote. U 11 sati igraju: Stubica – Tondach, Oštrc – Gaj, Oroslavje – Matija Gubec i Mladost MB – Mladost B, dok Inkop i Sloga igraju u 15,30.

Još članaka iz "Sport"

Facebook