Prethodni članak
Sljedeći članak

Na manifestaciji koja promovira zdrav stil života i sport učenicima dodijeljene medalje

U Krapinskim Toplicama jučer je održano službeno zatvaranje 19. po redu Sportskih igara učenika, uz dodjelu medalja.


Zbog situacije s korona virusom, Sportske igre učenika ove su godine imale drugačiji koncept, pa tako nisu održana izlučna natjecanja, već je samo održana dvodnevna završnica u Krapinskim Toplicama. Ekipna natjecanja održana su u futsalu, odbojci na pijesku i igrama na vodi, a pojedinačna u crossu i biciklizmu. Održana su i natjecanje među navijačkim skupinama. Natjecateljske kategorije su bile 2007. i mlađi, 2004. i mlađi i 2001. i mlađi.

 

Predsjednik Društva sportskih igara učenika KZŽ Nenad Sikirica naglasio je da je bilo izuzetno teško tijekom pandemije organizirati događaj. -Mi smo krenuli s organizacijom u jesen, tijekom rujna i listopada prethodne godine, prema ustaljenom rasporedu. Odradili smo zimski dio koji se održava tijekom zimskih praznika, no u ožujku i travnju smo imali poprilično puno problema, pa smo čak u jednom trenutku razmišljali o odgađanju. Međutim, uspjeli smo sve što smo htjeli napraviti - rekao je Sikirica.

 

Završnici Igara i dodjeli medalja nazočila je i zamjenica župana Jasna Petek, koja je pohvalila ovo sportsko događanje, za koje je istaknula da je od velike važnosti. -Iako je zbog epidemiološke situacije ovogodišnje izdanje bilo malo oskudnije, to ne mijenja činjenicu da je riječ o važnoj sportskoj manifestaciji. To je jedna lijepa manifestacija kojom promoviramo zdrav stil života i sport, što je izuzetno važno za naše mlade - rekla je zamjenica Petek.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook