Prethodni članak
Sljedeći članak

Mlađi pioniri Lobora nadomak naslovu prvaka

Ukoliko osvoji naslov prvaka, tada bi ovo bila prva generacija u Loboru s osvojenim prvim mjestom nakon točno 27 godina


Samo dva kola prije kraja natjecateljske sezone 2014./2015. u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi Nogometnog saveza Krapinsko-zagorske županije, mlađi pioniri nogometnog kluba Lobor nalaze se na prvome mjestu!

Nadmoćnom pobjedom od 7:1 nad Stražom iz Huma na Sutli kod kuće na igralištu Cukovec preskočili su tako nakon 20. kola Zagorec iz Krapine, koji je izgubio na gostovanju kod NK Schiedel u Novom Golubovcu 1:0.

Za domaće je dva gola zabio Mateo Kuharić, a s po jednim golom pridružili su mu se Antonio Krsnik, Valent Martinuš, Kruno Kuharić Cvrćo, Dino Horvat i Marko Kuprešanin.

Počasni gol za Stražu postigao je Eduardo Tepeš. Utakmica je obilovala atraktivnim potezima, a posebice se borbenošću i maestralnim driblinzima isticao Kruno Kuharić Cvrćo.

Lobor trenutno ima dva boda prednosti ispred drugoplasiranih Krapinčana i gol razliku 84:17. Mladi Loborci su tako u mogućnosti sami odlučivati o naslovu prvaka te su im potrebne samo još dvije pobjede.

U sljedećoj utakmici gostuju 24. svibnja u Gornjoj Stubici, a ime prvaka saznat ćemo 31. svibnja, kada će se odlučujuća utakmica igrati u Loboru protiv Rudara iz Dubrave Zabočke. Zlatna je to generacija loborskoga nogometa, koju već dvije godine poučava i vodi ambiciozni trener Nenad Jertec, uz asistenciju pomoćnog trenera Darka Benkovića.

Ukoliko osvoji naslov prvaka, tada bi ovo bila prva generacija u Loboru s osvojenim prvim mjestom nakon točno 27 godina!

Posljednji puta u Loboru se slavilo daleke 1988. godine, kada je seniorska momčad NK Iskra bila prvak tadašnje Treće zagorske lige. (Autor teksta i fotografija: Vladimir Matejaš)

Još članaka iz "Sport"

Facebook