Prethodni članak
Sljedeći članak

Mlađi pioniri Klanjca pobjednici zimskog malonogometnog turnira NC Šalata 2016.


Uvjerljivim pobjedama u skupini mlađi pioniri NK Klanjeca (2004. godište) plasirali su se u četvrtfinale na 2. zimskom malonogometnom turniru NC Šalata 2016. na Zagrebačkom velesajmu gdje je bilo prijavljeno 16 momčadi u kategoriji  2004. godište.

Četvtrfinalnu utakmicu protiv NK Concordia mali Zagorci dobili su rezultaom od 7:0 te su se plasirali u polufinale gdje ih je čekala utakmica protiv OŠ Dinama te su pokazali kako se „hakla „nogomet i uvjerljivom pobjedom od 7:2 ušli u veliku finalnu utakmicu protiv domaće momčadi NC Nacionala. Pokazali su svoje majstorsko znanje i pobjedili rezultatom od 4:0. Iz pobjedničke ekipe dolaze i najbolji igrač turnira Filip Pavlinić i najbolji vratar Ivan Štritof.

Pod vodstvom trenera Brune Čižmeka i Roberta Petroviča za zasluženo prvo mjesto te kvalitetan i kolektivni nogomet zaslužni su Ivan Štritof, Mihael Štih, Sandro Petrović, Filip Pavlinić, Karlo Pavlinić, Karlo Stiperski, Antonio Zgorelec, Filip Ban, Franjo Poslek,Tin Prtenjak,Filip Škalec, Dominik Kralj i Ivan Žnidarec. Veliku podršku mali nogometaši imali su od roditelja te su  nakon finala zajedno proslavili zasluženo prvo mjesto.

Još članaka iz "Sport"

Facebook