Prethodni članak
Sljedeći članak

[MEĐUNARODNI TURNIR] Vrlo dobar nastup selekcija RK Zabok

U Pisarovini je održan međunarodni turnir u mini-rukometu


Pod vodstvom trenera Zorana Despenića na međunarodnom turniru u mini-rukometu koji se održao u Pisarovini, nastupile su ekipe djevojčica 2010. godište, a u istom su godištu svoj prvi službeni nastup imali dječaci RK Zabok. Na turniru su nastupili i dječaci RK Zabok rođeni 2008. godine.

Djevojčice u sasatavu: Zoja Jurina, Tea Ostojić, Ana Borovčak, Nina Brezak, Ivana Penezić i Jelena Markulin osvojile su na kraju šesto mjesto. Pobijedile su Garešnicu sa 6:5, a onda su tijesno poražene od Udarnika (5:6) i Knežopoljke (5:7). Uz malo sreće mogle su i bolje proći, no što je najvažnije ostavile su dobar dojam.

Dječaci su nastupili u sastavu: Fran Krajnović , Matija Grabušić , Vito Domić i Perica Šverko. Nisu uspjeli proći skupinu, no od njih se više očekuje na sljedećim turnirima.

Dječaci RK Zabok 2008. godište nastupili su u sastavu: Dominik Despenić, Fran Medić, Vito Zlender, Matija Grabušić, a pomogla im je i Lucija Gašparić. Oni su ostvarili pobjede protiv Bedekovčine 9:8 i Zaprešića 8:7, i Zagorca (Krapine) 12:6 a izgubili su korektno od PPD Zagreba 10:5 i Karlovca 13:4 te su ukupno završili na 4. mjestu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook