Prethodni članak
Sljedeći članak

Malonogometni turnir u Novim Dvorima osvojili domaćini, igrala i jedna ženska ekipa

Među dvadesetak prijavljenih ekipa našla i jedna ženska te će to vjerojatno biti poticaj da se ovaj vrlo dobro organizirani turnir proširi i na ženski nogomet


Iza Športskog društva Novi Dvori ostaje još jedan uspješno organiziran malonogometni turnir, a veliki prijelazni pehar jednog od najstarijih, najvećih i najposjećenijih turnira u ovom dijelu Hrvatskog zagorja, na veliko zadovoljstvo brojne publike, ostaje do iduće godine kod domaćina, malonogometne ekipe ŠD NOVI DVORI. Drugo mjesto osvojila je ekipa DIMNJAČARSTVO SOPOT, dok je treća bila malonogometna ekipa ŠTEFAN KUMROVEC.

Najuspješnije ekipe organizatori su nagradili peharima i novčanim nagradama i to zahvaljujući brojnim sponzorima ovog turnira.

Najbolji strijelac bio je Patrik Pasariček (Dimnjačarstvo Sopot), golman Nikola Hercigonja (ŠD Novi Dvori), a već 41. izdanje ovog malonogometnog turnira najbolje je odigrao Vladimir Brlek iz domaće ekipe.

Kao zanimljivost treba izdvojiti da se među dvadesetak prijavljenih ekipa našla i jedna ženska te će to vjerojatno biti poticaj da se ovaj vrlo dobro organizirani turnir proširi i na ženski nogomet.

Iako prvi vikend u srpnju često prati kiša, a tako je bilo i ove godine, subotnju noć i tradicionalnu vrtnu zabavu nakon finalne utakmice ništa ne može pokvariti. Uživalo se, slavilo, pjevalo i plesalo uz Dečke z bregov i srdačne i dobro raspoložene domaćine turnira.

Još članaka iz "Sport"

Facebook