Prethodni članak
Sljedeći članak

Luka Vrančić prvak Krapinsko-zagorske županije u stolnom tenisu

Luka Vranić je u finalu slavio 3:0 protiv Mislava Posavca


Pojedinačnim prvenstvom županije za seniore i službeno je završila ova sezona u stolnom tenisu. Odsustvo najboljeg zagorskog stolnotenisača, Luke Cvetka, koji nije nastupio zbog ozljede iskoristio je njegov trener i imenjak iz STK Zabok, Luka Vrančić. On je u finalu s 3:0 slavio protiv Mislava Posavca, još uvijek kadeta, no Mislav je pokazao i veliku vrijednost u dvobojima sa znatno starijim stolnotenisačima. Tako u polufinalu pomalo iznenađujuće lako slavio protiv Igora Dolovčaka, prvog reketa krapinskog Zagorca i to s glatkih 3:0. Luka Vrančić se s druge strane mučio sa Sunčicom Martinec iz STK Toplice, koja se već duljni niz godina uspješno natječe s "jačim spolom". Nakon žestoke borbe Luka Vrančić slavio rezultatom 3:2.

U utješnom dijelu natjecanja najbolji je bio Ivan Tuđa (STK Zabok), koji je u finalu dobio Krunoslava Bartolića (STK Stubaki).

Nakon što su dodijeljeni pehari najboljim pojedincima i pojedinki, dodijeljeni su i pehari za rezultate ostvarene u županijskim stolnoteniskim ligama. U 1. županijskoj ligi u sezoni 2016./2017. najbolja je bila ekipa Zabok-Regeneracija, ispred STK Stubaki i STK Zagorec, a u 2. županijskoj ligi ove sezone najbolja je bila ekipa Zabok-MMDL koja će od jeseni igrati u 1. županijskog ligi. Iza nje su se plasirale ekipe ŠD Tuhelj i Stubica-Indoors.

Još članaka iz "Sport"

Facebook