Prethodni članak
Sljedeći članak

Loše izdanje Zaboka na startu sezone

  • Jarvis Garrett

    Jarvis Garrett


Košarkaši Zaboka poraženi su 1. kolu HT Premijer lige u Velikoj Gorici od Gorice rezultatom 81:53 (20:14, 10:15, 19:16, 13:8). Bilo je to jedno loše izdanje Zaboka na startu sezone, osobito u napadačkom dijelu igru. Nakon trice Uljarevića sa sirenom domaći su na poluvremenu imali deset koševa viška (39:29), a tu su prednost dodatno povećali u nastavku do konačnih 18 koševa razlike.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Toni Jelenković koji je postigao 16 koševa, dok je Dino Cinac imao double-double učinak od 14 koševa  i 12 skokova. Najbolji i jedini raspoloženi u redovima Zaboka bio je Jarvis Garrett koji je utakmicu završio s 13 koševa, 7 skokova i 4 asistencije.

-Zaslužena pobjeda Gorice. Što se tiče moje momčadi mislim da smo večeras bili ispod razine HT Premijer lige. Moguće da je to samo slijed problema koji nas je pratio tijekom priprema. Ova utakmica je pokazala da će pred nama biti teška sezona i da nas čeka puno, puno posla - riječi su trenera Zaboka Jakše Vulića nakon utakmice u Velikoj Gorici.

Još članaka iz "Sport"

Facebook