Prethodni članak
Sljedeći članak

[LIJEPA SPORTSKA VIJEST] Osnovan Stolnoteniski klub Mladost Mihovljan

Za predsjednika Stolnoteniskog kluba Mladost Mihovljan izabran je Dražen Pavleković


U Osnovnoj školi Mihovljan je u srijedu, 22. svibnja, održana je osnivačka skupština Stolnoteniskog kluba Mladost Mihovljan. Za predsjednika Stolnoteniskog kluba Mladost Mihovljan izabran je Dražen Pavleković, koji je na kraju sjednice zahvalio na pruženom povjerenju.

- Siguran sam da ćemo svi zajedno napraviti dobar posao i pokrenuti ovaj klub, a za to ste garancija svi vi – članovi kluba, kao i brojni gosti – rekao je predsjednik novoosnovanog kluba te najavio da će se klub koncentrirati na rad s mladima, dok se u narednom razdoblju mogu pokrenuti i veterani.

Okupljene u dvorani osnovne škole u Mihovljanu pozdravio je i predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zlatko Pospiš, koji je istaknuo kako smatra da upravo Zagorje prednjači po razvoju stolnog tenisa u Hrvatskoj.

- Vjerujem da ćemo ovdje u Mihovljanu za dvije-tri godine vidjeti sjajne rezultate i što je najvažnije prepunu dvoranu djece – rekao je predsjednik Pospiš te najavio kako novi klub može računati na stručnu i financijsku pomoć Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

Na osnivačkoj skupštini je bio i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

- Krapinsko-zagorska županija kroz sportsku zajednicu prati sve sportove, no kad su ovakva nova osnivanja, pogotovo u manjim sredinama, zadovoljstvo nam je dati i dodatnu podršku te smo tako kupili i dva stola za početak rada ovog kluba – rekao je župan Kolar te dodao kako je ovdje u prvom planu širenje sportskog načina života, no da je najbolji dokaz kako se i u malim sredinama mogu postići vrhunski rezultati uspjeh Mislava Posavca iz Stolnoteniskog kluba Zabok, kadetskog prvaka Hrvatske.

Pozdrave su uputili i predsjednik Stolnoteniskog saveza Branko Krkalo, načelnik Općine Mihovljan Zlatko Bartolić te gradonačelnica Grada Zlatar Jasenka Auguštan Pentek.

Prije same osnivačke skupštine održano je i više pokaznih mečeva stolnog tenisa, na kojima je nastupio i kadetski prvak Hrvatske Mislav Posavec.

Još članaka iz "Sport"

Facebook