Prethodni članak
Sljedeći članak

Lana Gršić zlatna na Mastersu u Ogulinu

Lana je sva četiri veoma teška meča u skupini odigrala bez poraza i ušla kao najbolja u zlatnu skupinu osvojivši zlatnu medalju, ukupno desetu dosad u njezinoj kolekciji.


U organizaciji Teniskog kluba Ogulin ove je subote održan završni Masters u ciklusu zima-proljeće DOP Ogulin, vrlo jaki turnir u narančastoj kategoriji za djecu od 9 godina starosti. Nastupilo je ukupno deset djevojčica i dječaka iz proteklog ciklusa turnira, koji su bili raspoređeni u dvije skupine. Nositeljica skupine A bila je Doris Barko, a nositeljica skupine B bila je Lana Gršić, članica Športskog teniskog kluba Zlatar .

 Lana je sva četiri veoma teška meča u skupini odigrala bez poraza i ušla kao najbolja u zlatnu skupinu osvojivši zlatnu medalju, ukupno desetu dosad u njezinoj kolekciji. Nakon razigravanja zlatne skupine prva je bila Vanesa Verić, druga Marinela Mihalić i treća zlatna Lana Gršić. Roman Slopek bio je prvi u srebrnoj skupini, druga je bila Doris Barko, treći u srebrnoj skupini bio je Mihael Vukelja, a četvrti u srebrnoj Dominik Kolić. U brončanoj skupini prvi je bio Mateo Rupčić, druga Viktorija Sabljak, a treća u brončanoj je Tina Mrzljak. 

Još članaka iz "Sport"

Facebook