Prethodni članak
Sljedeći članak

Kupite sobni bicikl ili orbitrek po super cijeni s popustom!

Fitness.com.hr Web Shop sadrži najveću ponudu fitness opreme i sprava za vježbanje u Hrvatskoj i regiji te vas motivira da budete FIT i zdravi..

Fitness.com.hr Web Shop sadrži najveću ponudu fitness opreme i sprava za vježbanje u Hrvatskoj i regiji te vas motivira da budete FIT i zdravi. Za sve ljubitelje fitnessa, sporta i zdravog života pripremljena je specijalna ponuda s popustom!

Ako želite biti u dobroj kondiciji,  smanjiti masne naslage i potrošiti kalorije, fitness.com.hr tim preporuča da krenete s vježbanjem i odaberete nešto od kućne fitness opreme.

Orbitrek, traka za trčanje, sobni bicikl , bučice, multi gym i druge sprave možete naručiti po sniženim akcijskim cijenama - ponuda je zaista velika i svatko će pronaći nešto za sebe!

Top 3 fitness sprave po najboljim cijenama:

  1. Orbitrek Kettler Axos Cross M (ušteda 700 kn)
  2. Orbitrek Hammer Ellyptech CT3 (ušteda 300 kn)
  3. Sobni bicikl Kettler Axos Cycle M (ušteda 400 kn)

Iskoristite akcijske cijene za fitness sprave i krenite s vježbanjem u udobnosti i toplini vlastitog doma. Preporuka je da vježbate ujutro ili u bilo koje doba dana koje vam odgovara, bitno je da budete konzistentni s vježbanjem svakodnevno.

U samo 30 minuta vježbajući u svojem domu učiniti ćete puno za sebe. Uz dobru formu, oblikovati ćete mišiće i poboljšati ćete svoje zdravlje. Pustite si omiljenu glazbu ili film i uživajte u treningu!

Bitno je i spomenuti da je potrebno regulirati prehranu odnosno prilagoditi obroke  bogate vlaknima, vitaminima, mineralima, proteinima i kvalitetnim ugljikohidratima kako bi se ostvario maksimalni rezultat u određenom vremenskom periodu.

Krenite s vježbanjem već danas – budite zdravi, FIT i ojačajte svoje tijelo!

Ne toleriramo izgovore u stilu „krećem od sutra“ ili „ljeto je još daleko“ – krenite danas, pratite svoj cilj, budite ustrajni i očekujte znatiželjne poglede na vašu uspješnu transformaciju!

Fitness sprave možete naručiti na fitness.com.hr web shopu koji sadrži i ostale popularne kategorije kao što su proteini, proizvodi za mršavljenje, superhrana, kreatin te sve ostalo što je potrebno da poboljšate svoju tjelesnu formu i postignete FIT tijelo.

Na Fitness.com.hr Web Shopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom ili u pošti). Dostava se vrši ekspresno u sve gradove, manja mjesta i otoke u Hrvatskoj. Upite i narudžbe možete poslati i na email: [email protected] ili na broj telefona: 01/3732-141.

Još članaka iz "Sport"

Facebook