Prethodni članak
Sljedeći članak

Košarkaši Zaboka ovaj petak dočekuju Cedevitu, sve žene na utakmici čeka iznenađenje

U petak 8. ožujka u 18 sati u zabočkoj Sportskoj dvorani


U petak 8.3. u 18 sati u zabočkoj Sportskoj dvorani i pred kamerama Arena sporta Zabok će se sučeliti s Cedevitom u 16. kolu Hrvatski telekom Premijer lige košarkaša Hrvatske. Cedevita je ostala veliki dužnik Zaboka. Jesenas je Zabok teško oštećen pred kamerama HTV-a i poražen u maloj dvorani Doma Sportova rezultatom 80:77. Još je gorak okus od te utakmice. Zabok još nikada nije pobijedio Cedevitu, a ovaj puta bio je jako blizu.

Pretpostavljamo da Gorica neće dovesti ni jednog igrača iz momčadi koja igra ABA ligu, no i ovaj njen roster je vrijedan respekta. Ova je momčad puno dobila dolaskom iskusnog playa Jakova Vladovića, koji je trenutno i najbolji strijelac Cedevite, naravno i najbolji asistent. Tu su još i Toni Perković, Domagoj Bošnjak i za Zabok uvijek neugodni Darko Bajo i tamnoputi Tyler Wideman. Osim što su fizički moćniji, igrači Cedevite uspješniji su i u svim statističkim elementima, izuzev u asistencijama. Gosti su favoriti, no Zabok nikako nije bez šansi. Smanje li puleni Ivana Tomasa napadački skok, uz dobru kolektivnu obranu i kvalitetniji napad u odnosu na zadnju utakmicu, mogu itekako napakostiti Cedeviti, pa i doći do pobjede. Naravno uvijek je tu i važna podrška s tribina, koja sigurni smo ni ovaj puta neće izostati.

- Mislim da su šanse 50-50. Mi se moramo malo dići i imati duži period kvalitetne igre u odnosu na prošlu utakmicu. Bit će teško, Cedevita je vrlo jaka momčad i bez ABA igrača, ali pozivam naše vjerne navijače da nas podrže, a mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo ovu utakmicu – riječi su trenera Zaboka, Ivana Tomasa.

KK Zabok daruje žensku publiku za Dan žena

Kako će se utakmica između Zaboka i Cedevite odigrati 8.3. na Međunarodni Dan žena, KK Zabok odlučio se lijepim gestama i poklonima odužiti ženama, koje su brojna publika kluba i u velikom broju pohode utakmice kluba.

- Žene su naše blago i ja im ovim putem čestitam njihov dan. Svaka žena koja u petak dođe na utakmicu između Zaboka i Cedevite dobiti će cvijet u tegli iz uzgoja Vrtlarije Čuček. Uz to za naš nježniji spol pripremili smo i vrijedne poklon bonove Bio kozmetike, City spa Zabok i Gubaševo arta– riječi su predsjednika KK Zabok, Ozrena Hanžeka. Lijepa i nesvakidašnja gesta predsjednika i vodstva kluba.

Uz to dalje ide i nagradna igra za poklon bon Trgocentra od 10.000 kuna, za koju će ovaj puta utješnu nagradu osigurati Cedevita. Itekako se isplati doći u petak u 18 sati u Gradsku sportsku dvoranu u Zaboku.

Još članaka iz "Sport"

Facebook