Prethodni članak
Sljedeći članak

KAKVI IGRAČI: Krapinski ASO PONOS ponovno rasturaju na turnirima

Ekipa Aso Ponosa danas u 19 sati igra u finalu na Pan kupu u Varaždinu


Nakon što su postigli izvrsni rezultat na nedavno održanom turniru 'Kutija Šibica' gdje su stigli do četvrtfinala, krapinski Aso Ponos nastavlja u pobjedničkom stilu.

Aso Ponos je jučer na Pan kupu u Varaždinu prošao u finale. U polufinalu si igrali protiv ekipe Jelena Trade iz Koprivnice u sastavu Ernest Malarić, Denis Švaljek, Denis Cerovec, Renato Rumbak, Matija Majcenić, Marko Pavic, Damir Repinc, Denis Gamilec, Danijel Vincelj, Miljenko Kunštek (trener i igrač). Voditelj ekipe bio je Danijel Koprivnjak. Bila je to odlična utakmica s puno akcija.

Prvo poluvrijeme završilo je s 0:0. Bilo je šansi za obadvije ekipe da postignu pogodak, ali na poluvremenu nije postignut niti jedan pogododak. U petoj minuti drugog poluvremena ekipa Jelena Trade dolazi do vodstva od 1:0. Strijelac je bio Silvio Toth. U 9. minuti Aso Ponos uz lijepu igru uspijeva izjednaćiti na 1:1 pogotkom Denisa Švaljeka. Bilo je napeto dkroz do kraja utakmice, a konačni rezultat za pobjedu i ulazak Aso Ponosa u finale postigao je Damir Repinc 25 sekundi prije kraja utakmice.

Aso Ponos plasirao se u finale koje je na rasporedu danas u sportskoj dvorani Graberje u Varaždin i igrat će protiv domaćina Caffe bar Marocchino. Spomenimo da su dečki iz Aso Ponosa odmah nakon utakmice u Varaždinu i ulaska u spomenuto finale otišli na turnir u Križevce gdje su igrali polufinale i tamo prošli u finale. Dobili su utakmicu s rezultatom 4:3 na penale.

Još članaka iz "Sport"

Facebook