Prethodni članak
Sljedeći članak

[KAKVA ŠTETA] Sjajni Barnjak šokirao Zabok tricom sekundu prije kraja

U vrlo zanimljivoj i na momente dramatičnoj utakmici Škrljevo je tricom sjajnog Barnjaka sekundu prije kraja došlo do pobjede protiv Zaboka (78:81).


Zabok je dobro otvorio, osobito se to odnosi na Galića i Proletu koji su u prvih pet minuta postigli svih 11 koševa Zaboka (11:10). Nakon toga razigrao se i Batur, a nakon njegove trice u 9. minuti na semaforu je stajalo 26:17. Kod gostiju tada ulazi Barnjak koji najavaljuje veliku večer i serijom od šest koševa dovodi do Škrljevo do zaostatka od tri koša minusa (26:23), no Radovčić i Galić donose Zaboku pristojinih +7 (30:23), na ulasku u drugu četvrtinu.


Domaći preko Ćutuka ponovno dolaze do +9 (32:23), no onda su „žuti“ stali, a počeli igrati „zeleni“. Zabok je pet minuta bez koša, a seriju Škrljeva od 8:0 tricom završava Barnjak za 32:31. U 16. minuti domaćin je još vodio 36:33, a onda su trice vezali Krstanović i Uljarević, a Škrljevo je na veliki odmor otišlo s pet koševa viška (38:43).


Još je gore za domaće izgledale u 23. minuti kada je Barnjak postigao šest koševa u nizu i doveo Škrljevo u prvo i jedino dvoznamenkasto vodstvo na utakmici (39:49). Ponajviše zahvaljujući Radovčiću i Jambroviću Zabok u drugom dijelu treće četvrtine počeo inicirati preokret, a u zadnjih deset minuta utakmice ušlo se s izjednačenim rezultatom.

Još članaka iz "Sport"

Facebook