Prethodni članak
Sljedeći članak

Juniori zabočke Mladosti jesenski su prvaci 1. A lige ŽNL KZŽ

Veliki je to uspjeh omladinskog pogona NK Mladost Zabok


Pod vodstvom trenera Damira Srebačića, šefa omladinskog pogona, juniori zabočke Mladosti jesenski su prvaci 1 A lige ŽNL KZŽ. Nakon devet odigranih kola Zabočani su ostvarili 7 pobjeda i 2 poraza, nijednom ne napustivši teren pognute glave zbog poraza. Remijem protiv Mladosti „osladili“ su se tek Straža i Klanjec.  Zabočani su postigli najviše golova u ligi,  48,  a pri tom su ih i najmanje prmili, samo 8. Tako su osvojili 23 boda, šest više od drugoplasiranog Klanjca i trećeplasiranog Jedinstva.

Od 48 pogodaka Renato Majsec postigao je njih deset, Marko Jelenčić i Silivo Plancutić šest su se puta upisali među strijelce, Patrik Turk, Marin Šilipetar i Mateo Tisanić četiri puta, Dino Hrastinski i Šimun Tuđa tri puta, Denis Celjak, Sven Hrastinski, Pavo Smolić dva puta, a po jedan pogodak postigli su Antonio Hranić i Danijel Turk.

-Čestitke mojim igračima. Za mene ovaj rezultat nije slučajan. Većina ovih dečkiju kao pioniri su igrali I. HNL. Patrik Turk, Dino Hrastinski, Mateo Tisanić, Renato Majsec, Denis Celjak i Marko Jelenčić već su debitirali u prvoj momčadi i njeni su redovni članovi. To nam je bio i problem, jer smo svaku utakmicu 3-4 igrača morali davati u prvu momčad. Da smo redovito bilo kompletni vjerujem da bi imali stopostotan učinak. Očekuje da i u proljeće nastavim s dobrim igrama, a onda u susretu s prvakom 1 B lige osvojimo naslov najbolje juniorske momčadi u ŽNL KZŽ – riječi su Damira Srebačića.

Po njegovim vodstvom ovaj uspjeh izborili su: Marko Jelenčić , Mateo Tisanić ,  Sven Hrastinski , Dino Hrastinski, Denis Celjak, Pavao Smolić, Denis Jureša, Marin Šilipetar, Leon Papišta, Šimun Tuđa, Danijel Turk, Silvio Plancutić, Patrik Turk, Matija Hrastinski, Renato Majsec, Luka Mihaljinec, Antonio Hranić , Tibor Vranješ, Teo Hrastinsk , Denis Mladenović, a njemu je oko tehničkih stvari pomogao predstavnik kluba za juniore, Stjepan Plancutić.

Još članaka iz "Sport"

Facebook