Prethodni članak
Sljedeći članak

JOŠ SE STIGNETE PRIJAVITI: Stiglo već 50 prijava za Nogometnu školu Desetka

Prijave za kamp primaju se do 15. lipnja

  • foto: Facebook Nogometna škola Desetka

    foto: Facebook Nogometna škola Desetka


Nakon uspješnog održanog prvog kampa koji je okupio više do 120 polaznika, Nogometna škola Desetka na čelu s Marinkom Ljubičićem, organizirat će drugi ljetni kamp za koji je kao i za prvo izdanje dobio logističku potporu GNK Dinamo iz Zagreba. Kao i prošle godine Dinamo će put Mihovljana poslati Damjana Blaževića i još jednog trenera, dok će boje zagorskih trenera braniti Tomislav Pelin, Kruno Sedak, Nikola Suntešić, Drago Bartolić i Kristijan Mitrečić. Spomenuta imena jamac su kvalitete rada u kampu, a svi oni raditi će po posebnom program koji je kreirao GNK Dinamo.

Kamp će uz dječake ove godine okupiti  i zainteresirane djevojčice i to u dobi od 7-15 godina starosti. Kotizacija za kamp iznosi 250 kuna, a u tu cijenu uključeno je osam treninga, liječnički pregled, majicu, diplomu i medalju, a nije nevažno da će svi dječaci i djevojčice biti osigurani tijekom boravka u Mihovaljnu.U slučaju da će se za rad kampa prijaviti dva člana iz jedne obitelji, mogući su i popusti.  Uplate se primaju isključivo na žiro račun: HR2923600001102612428SRK, „NEC“ Mihovljan, NŠ Desetka, Mihovljan 44 a, 49252 Mihovljan.

Prijave za kamp primaju se do 15. lipnja, a kontakt osoba je tajnica NŠ Desetka, Vesna Car (br. mobitela 098/251-580). Zainteresirani se mogu prijaviti i na facebook stranici „Nogometna škola desetka“ i to u objavi od 17.05.2018. godine. U toj objavi nalaze se prijavnica i izjava o korištenu osobnih podataka, koje je potrebno potpisati, skenirat i poslati na e-mail: [email protected].

Rad kampa započeti će obaveznim liječničkim pregledom u nedjelju 24.06, a  u ponedjeljak 25.06. održat će se i prvi trening, a treninzi će se održavati sve do 7. srpnja.

Prema riječima tajnice NŠ Desetka, Vesne Car, interes je velik, a upita ima iz Varaždina, Virovitice, Osijeka, pa čak i iz susjednih zemalja, prije svih Slovenije i BiH. Prvog tjedna već je primljeno 50 prijava, a prijave se primaju do 15. lipnja. Puno je novih članova u odnosu na prošlu godinu, a ima i dosta vratara s kojima će posebno raditi Tomislav Pelin.

Još članaka iz "Sport"

Facebook