Prethodni članak
Sljedeći članak

Jedanaest medalja za zabočku Đidaru u Crikvenici

U Crikvenici održan međunarodni Savate turnir


U organizaciji savate kluba Reful u Crikvenici je održan međunarodni savate turnir pod imenom „Crikvenica savate open 2018.“. Među brojnim klubovima pod vodstvom Đine Sinkovića nastupila je zabočka Đidara i to s priličnim uspjehom. „Đidarići“ su iz Crikvenice u Zabok donijeli jedanest medalja od toga četiri zlatnog, tri srebrnog i četiri brončanog sjaja.

Zlatne medalje osvojili su juniorka Tamara Gašpert, juniori Goran Čandarlić i Jurica Brodar, a isti je uspjeh polučio i senior Jakov Ivanek, koji je imao težak posao u finalu gdje ga je čekao iskusni borac iz Mađarske. Do srebra su stigli junior Antonio Bartol, juniorka Ariana Šalković i senior Juraj Posilović, kojem je ovo bio premjierni meč. Medalje brončanog sjaja osvojili su kadeti Dino Hundrić i Kristijan Lugarić, juniorka Stela Matković i i senior Matija Bočkaj. Đidara je po uspješnosti bila treći klub na turniru, za što je nagrađena peharom.

- Čestitam svim natjecateljima na uspjehu za naš mali klub. Zahvaljujem se našim vozčaima Daliboru Tičaku i Goranu Ričku koji su nas sigurno doveli kući, Eli Vrančić na pomoći kod pripreme natjecatelja, a posebne zahvale Zvonimiru Androiću i Tonyu Gambinu koji su nam svojim donacijama omogućili put u Crikvenicu – završnu je ocjenu dao Đino Sinković.

Još članaka iz "Sport"

Facebook