Prethodni članak
Sljedeći članak

Iskrić s bijele točke za zaslužena tri boda Gaja

9. kolo IV. NL –središte Zagreb, Gradići – GAJ MAČE 0:1 (0:1)


Nogometaši Gaja sasvim su zasluženo stigli do tri boda na gostovanju kod Gradića. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Davor Iskrić s bijele točke. Gaj je imao više od igre. Već u 3. minuti Blagec je srušen u kaznenom prostoru domaćih, no sudac ostao je nijem. U 17. minuti prijeti Čavala iz stopostotne šanse, no rezultat se nije promijenio. U 25. minuti domaćeg vratara Tomljanovića ruši njegov suigrač, Iskrić sprema loptu u mrežu, a glavni sudac utakmice pokazuje prekršaj u napadu. Najbolju šansu za domaće propušta Hajduk u 30. minuti, točnije Trčak odlično brani njegov udarac. U 41. minuti Iskrić je srušen u kaznenom prostoru domaćih, pa glavni sudac Radinić opravdano pokazuje na bijelu točku. Siguran realizator za 0:1 je Iskrić.

U nastavku je Gaj imao još dvije dobre šanse, preko Vujice no rezultat se nije mijenjao. Gostima je poništen još jedan pogodak u 70. minuti, kada je prvo prijetio Čavala, a Vujica je spremio loptu u mrežu, no taj je pogodan poništen zbog navodnog zaleđa.

U idućem 10. kolu Gaj u Maču dočekuje neugodnu momčad Mladosti iz Petrinje, koja drži četvrtu poziciju, dok je Gaj i nakon 9. kolu na vrhu, s impresivnom gol razlikom 14:1.

Još članaka iz "Sport"

Facebook