Prethodni članak
Sljedeći članak

I najmlađe Topličanke među osam

Nema odmora za ŽOK Toplice u 2. zagrebačkoj ligi


Proteklog vikenda ŽOK Toplice u 2. zagrebačkoj ligi nastupio je s najmlađom kategorijom u mini odbojci. Riječ je o djevojčicama rođenim 2007. godine i mlađima. Najmlađe Topličanke pokušale su uhvatiti jedno od prva četiri mjesta, koje vode u razigravanja za poredak od 1. do 8. mjesta. U zadnja dva nastupa trebale su igrati protiv ekipa Dinamo 4 i Olimpik 4. Dinamo 4 je bio prejak i s 3:0 pobijedio i osigurao 1. mjesto. No, u izravnoj borbi pobijeđen je Olimpik 4 s 3:0 i tako je dohvaćeno 4. mjesto u skupini i priželjkivana borba za poredak od 1. do 8. mjesta.

U nedjelju su za Toplice, pod trenerskom palicom Jožice Gregorin nastupile: Ana Sedak Benčić (kapetan), Ema Sedak Benčić, Nikolina Posarić, Paula Posarić, Eva Macan, Vita Kulfa, Matea Popović, Sara Ljubičić, Eva Barić i Tamara Tišljar.

Mlađe kadetkinje su pak odigrale već i prve dvije utakmice razigravanja za poredak od 1. do 8. mjesta u upisale po pobjedu i poraz. Sa 2:0 (25:17, 25:19) pobijedile su Medvešćak 4, a s 0:2 (16:25, 17:25) poražene su od Karlovca. Kako se prenose bodovi iz prve faze, Toplice sada imaju 1 pobjedu i 2 poraza, a s natjecanjem nastavljaju 28. siječnja. Trener Robert Halapir je na raspolaganju imao: Laru Turčin, Ivanu Prežigalo (kapetanica), Lanu Stanković, Moniku Horvat, Leu Čižmek, Petru Slovenec, Doru Halapir, Lauru Vuglec, Lanu Ružak i Teu Čelec . Sljedećega vikenda nove utakmice odigrat će kadetkinje (2001. godište i mlađe).

One su u natjecanje startale sa dvije pobjede, a u nedjelju na rasporedu imaju čak tri utakmice. Snaga će odmjeriti protiv ekipa Medvešćak 2 i Medvešćak 3 te protiv Dinama 2. U ovoj kategoriji natječe se 9 ekipa, sve u jednoj skupini. Prvih 5 razigravat će za pobjednika, a preostale 4 ekipa za poredak od 6. do 9. mjesta.

Još članaka iz "Sport"

Facebook