Prethodni članak
Sljedeći članak

Hrvatska nogometna reprezentacija s poznatom zagorskom bolnicom potpisuje novi ugovor

Bolnica „Sv. Katarina“ službena je bolnica Hrvatskog olimpijskog odbora i europski je centar izvrsnosti s najmodernijom dijagnostičkom, terapeutskom i rehabilitacijskom infrastrukturom, smještena u Zaboku


Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 4. lipnja u Opatiji će biti održano svečano potpisivanje Ugovora o suradnji i partnerstvu između Hrvatskog nogometnog saveza i Specijalne bolnice za ortopediju, kirurgiju, neurologiju i fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Sveta Katarina. Svečanosti potpisivanja Ugovora, kojim se nastavlja višegodišnja uspješna suradnja navedenih institucija, nazočit će Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i njegovi najbliži suradnici, prof. dr. scDragan Primorac, predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sveta Katarina, doc. dr. Igor Borić, ravnatelj Specijalne bolnice Sveta Katarina, Jadranka Primorac, predsjednica HUP-Udruge privatnih poliklinika, bolnica, lječilišta i ustanova za zdravstvenu skrb, te članica Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sv. Katarina i drugi. Svečanosti potpisivanja će nazočiti i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, hrvatski nogometni reprezentativci i brojni gosti, a tom prilikom će se razmijeniti i prigodni darovi te prvi put javno prezentirati nova skulptura bolnice Sv. Katarina.

Bolnica „Sv. Katarina“ službena je bolnica Hrvatskog olimpijskog odbora i europski je centar izvrsnosti s najmodernijom dijagnostičkom, terapeutskom i rehabilitacijskom infrastrukturom, smještena je u Zaboku. Bolnica je članica prestižne obitelji The Leading Hospitals of The World,  nastavna je baza Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku, Sveučilišta u Rijeci te Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Splitu. Bolnica je jedina europska zdravstvena institucija koja s američkom akreditacijom „Global Health Accreditation“, članica je  "The Leading Hospitals of the World" .

International Certification Association (ICERTIAS) još 2015. godine je bolnicu, proglasio  «Najboljom privatnom bolnicom u Republici Hrvatskoj», a bolnica je dobitnik statusa “Superbrands 2016” i “Superbrands 2017”. 2017. godine International Medical Travel Journal (IMTJ) , bolnicu Sv. Katarina je proglasio “Najboljom međunarodnom specijalnom bolnicom godine”, a sve sukladno ocjenama međunarodnih nezavisnih eksperata za medicinski turizam. Stručnjaci bolnice Sv. Katarina primjenjuju sve dijagnostičke i terapeutske postupke koje poznaje moderna ortopedija i sportska medicina.

Još članaka iz "Sport"

Facebook