Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTOGALERIJA] Završila Zagorska liga u maloj odbojci, pobjeda za Toplice 2

Riječ je o neformalnoj zagorskoj ligi, koju su pokrenula i s brojnim ekipama igrala dva zagorska kluba ŽOK Toplice i OK Bedekovčina

U subotu je u školskoj dvorani OŠ Krapinske Toplice održana završnica Zagorske lige u maloj odbojci. Podsjetimo, riječ je o neformalnoj zagorskoj ligi, koju su pokrenula i s brojnim ekipama igrala dva zagorska kluba ŽOK Toplice i OK Bedekovčina.

U prva dva okupljanja u Krapinskim Toplicama i Maču dovršena su natjecanja u super mini i mini odbojci, dok je završnica u maloj odbojci odigrana u subotu. Natjecanje se još u prva da okupljanja odvijalo po skupinama A i B. Nakon razigravanja po prve tri ekipa izborile su nastavak natjecanja u završnici za poredak od 1. do 6. mjesta, a preostale su razigravale za poredak od 7. do 12. mjesta, s time da su se rezultati odigranih utakmica prenosili. Već nakon razigravanja bilo je vidljivo da će se za vrh boriti Toplice 1 i Toplice 2. Tako je i bilo, a pobjedom u međusobnoj utakmici protiv Toplica 1 sa 2:1 Toplice 2, čije su boje branile Tajana Gajšak, Melanija Berc, Valentina Maček, Nika Čelec i Jasmina Ivanković, osigurale su prvo mjesto. Za Toplice 1 igrale su Anđela Antonić, Ana Preglej, Karolina Sporiš, Mihaela Erdelić i Leona Šoštarko. Toplice 2 sakupile su 10., a Toplice 1 9 bodova, dok su se na treće mjesto plasirale Toplice 7 (Martina Sinković, Leonarda Gustović, Mihaela Papišta, Sara Kotarski, Paola Mihovilić, Petra Mučnjak i Lana Mutak) sa 7 bodova. Na 4. mjestu sa 5 bodova su Bedekovčina mudre (Jelena Skozrit, Magdalena Škreb, Sara Balen, Sara Car, Tatjana Jurić), na 5. sa 3 boda Toplice 6 (Lara Tisanić, Ema Kralj, Ana Grah, Sara Ivetić, Helena Kotarski i Karla Herceg), a na 6. mjestu završila je ekipa Bedekovčina snažne u sastavu: Lorena Bajza, Petra Vrhovec, Iva Žagar, Stela Salar, Rea Herceg i Kristina Pozaić bez bodova. Najboljim igračicom proglašena je Tajana Gajšak.

U razigravanju ispod 7. mjesta najbolje Toplice 5

U razigravanju za poredak od 7. do 12. mjesta sa po 4 pobjede i 8 bodova završile su Toplice 5 (Ramona Balun, Lea Dumbović, Mirela Mikac, Hana Preis, Marta Šlibar, Tina Ivančić Huđber i Vita Kulfa) i Bedekovčina uporne (Ema Papišta, Dora Vrlec, Lucija Mrkoci, Barbara Kovač i Lucija Prančić), pa je set količnik odlučio da ukupno 7. mjesto pripada Toplicama 5. Na 9. mjestu na kraju su se plasirale Toplice 4 (Karla Šepec, Karla Jug, Dora Marušić, Marta Roginić i Marina Kotarski), 10. se bile Toplice 3 (Ema Felja, Jelena Žnidarić, Petra Mlakar, Nika Orsag, Nina Crljen, Naomi Ivančić Huđber i Manuela Šlibar), 11. Toplice 8 (Lea Stepić, Tena Stepić, Dominik Obrež, Helena Leskovar, Tara Valić i Nika Šimag), a 12. mjesto osvojila je ekipa Bedekovčina vrijedne: Hana Kranjčec, Lana Pripeljaš, Mia Videk, Bruna Goluban i Mirna Videk). Ekipe Bedekovčine i u maloj odbojci vodi Ivana Rončević Čehulić, a ekipe Toplica Dario Zagvozda i Petra Iskrić. No, i ovo natjecanje prošlo je pod budnim okom glavnog trenera Toplica i pokretača ovog odbojkaškog zagorskog buđenja Roberta Halapira, koji nije krio zadovoljstvo odrađenim: ''Moramo biti zadovoljni, jer kroz ovu neformalnu zagorsku ligu, samo u ovoj kategoriji tzv. male odbojke iz naša dva kluba prošlo je u 12 ekipa čak 69 djevojčica. Čestitam svima koji su sudjelovali, posebno najuspješnijima, a zahvaljujem sponzorima. Naime, liga je financirana donacijom generala Ivana Čermaka odnosno Crodux derivata 2 d.o.o. i vodenim parkom Aquae vivae Krapinske Toplice.'' – zaključio je Halapir i najavio novo izdanje Zagorske lige u ovom formatu, i to već na proljeće.

Još članaka iz "Sport"

Facebook

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina vozila). Smanjena je vidljivost zbog magle mjestimice u Lici i ...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program