Prethodni članak
Sljedeći članak

Ekipa Mini mljekare Veronika po treći put osvojila turnir 'Boris Mutić'

Tradicionalni, 6. po redu Memorijalni malonogometni turnir "Boris Mutić", Kumrovec, održan u noći sa subote na nedjelju na igralištu OŠ Josipa Broza, u organizaciji Sportskog društva Kumrovec i ovaj puta pod pokroviteljstvom župana Željka Kolara


Turniru su nazočili Borisova snaha Inmu i unuk Biel, a natjecatelje i ostale ljubitelje malonogometne igre pozdravio je Dragutin Ulama, načelnik općine Kumrovec. Biel Mutić počasnim udarcem lopte s centra najavio je početak natjecanja, kojem se odazvalo 12 ekipa.

 

U polufinale probile su se četiri najbolje ekipe. MM "Veronika" je sa 0:0 s pucanjem penala pobjedila sa 4:3 CB Link, a  "Štefan" II s 4:0 deklasirao ŠD Nove Dvore. U borci za treće mjesto CB Link je s 2:1 ispratio doma ŠD Nove Dvore i osvojio 3. mjesto.

 

U finalnom obračunu vodila se žestoka bora između "Štefana"II i Mini mljekare "Veronika". Mljekari su biti uspješniji i s 3:0 uvjerljivo osvojili primat, a uz to po treći puta i memorijalni prijelazni pehar, koji će joj ostati u trajnom vlasništvu.

 

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Mislav Banek iz pobjedničke ekipe koji je igrao izvrsno i uz to postigao i 2 gola te 3 puta bio asistent. Njegov suigrač Goran Malogorski je bio najbolji golman, a najbolji strijelac s 3 pogotka bio je Tomislav Haramustek iz CB Link­a.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook