Prethodni članak
Sljedeći članak

Dvije generacije Škole nogometa Zabok gostovale u Celju


U sklopu priprema za nadolazeću sezone dvije momčadi polaznika Škole nogometa Zabok, godište 2010. i 2011., gostovale su u Celju gdje su odigrale pripremne utakmice protiv svojih vršnjaka poznatog slovenskog nogometnog kluba. Celjani su rang više u odnosu na Zabok, pa i ne čude pobjede od 5:2 u godištu 2011. i 5:1 u godištu 2010. U utakmici godišta 2011. strijelci za Školu nogometa Zabok bili su Jona Bratković i Tin Mucak, a u godinu dana starijem godištu jedini strijelac za Zabočane bio je Marko Sente.

Pod vodstvom trenera Mate Fie momčad Škole nogometa 2011. (mlađi pioniri) nastupila je u sastavu: Jurica Huić, Luka Peroš, Noa Bartolin, Lovro Kosmat, Dominik Stažnik, David Bedeniković, Mateo Šalković, Adrian Tisanić, Jona Bratković, Tin Mucak, Marko Tršinski, Marko Mokrovčak, Antonio Lež, Matej Poljak, Fran Luka Tomek i David Gradečak, dok su pod vodstvom Matije Drempetića za godište 2010. (ulazni stariji pioniri) nastupili su: Karlo Kolar, Jan Krleža, Ljudevit Peštaj, Marko Jakuš, Ivor Hajdaš-Dončić, Vanja Mužar, Vid Maček, Marko Sente, Patrik Sinković, Petar Hren, David Rusan, Luka Tkalec, Luka Kušan, David Papišta, Erik Krznar, Dante Hundić, Janko Briški i Teo Mucak.

Utakmice je pratio i trener seniorske momčadi Celja, legendarni Damir Krznar, koji je i „glavni krivac“ što se ostvarila suradnja omladinskih pogona ova dva kluba.

-Ove dvije utakmice super su nam pokazatelj da vidimo gdje smo. Celjani su rang više od nas i točno se vidi neke razlike. Kvalitativno nismo loši, ali oni imaju puno više utakimica s jačim protivnicima. Mislim da smo na pravom putu, trebamo samo puno raditi i izvući pouke iz ovih utakmica, a greške popravljati uz puno kvalitenog rada na treninzima. Potencijala ima, kvalitete ima, na namo je samo da to sve podignemo na još višu razinu – izjavio nam je direktor Škole nogometa Zabok, Nenad Kovačić.

Škola nogometa Zabok aktivna je u svim uzrastima. Tako će ovog produženog vikenda u Međugorju boraviti kadeti i juniori. Kadeti će odigrati turnir, dok će juniori odraditi mini-pripreme i odigrati jednu pripremnu utakmicu.

Još članaka iz "Sport"

Facebook