Prethodni članak
Sljedeći članak

Dupla kruna za kadete Gaja


Kadeti Gaja iz Mača, predvođeni trenerom Markom Poslonom osvojili su duplu krunu ove sezone. Nakon već ranije osvojenog zagorskog kadetskog kupa, sad je osvojen i naslov u kadetskoj ligi KZŽ-e. U zadnjem kolu na rasporedu je bio derbi sa Pregradom u Maču.

Iako još nisu odigrane sve utakmice već je i prije bilo jasno da će kadeti Gaja biti prvaci. Gaj je nakon ove, odigrao sve utakmice i naslov osvaja sa 60 bodova, uz 20 pobjeda i samo jedan poraz. U zadnjem nastupu slavio je sa 1:0. Strijelac pobjedničkog gola u 21. kolu je Gabriel Bubnjar. Trener Marko Poslon ponosan je na ekipu, koji je stvorio još u pionirima, gdje je također osvojeno prvo mjesto.  Poslon je također zahvalio roditeljima na organiziranoj fešti, odvajanju vremena za vožnju klinaca na treninge i utakmice, te sve ostalo.

No, i ekipa je na kraju pripremila poklon za trenera Poslona, čime mu je odala priznanje za trud i rad, ali i rezultate. Igrači koji su igrali: Josip Benković, Leonardo Ščapec, Mateo Kramarić, Niko Raškaj, Paolo Bajs, Mihael Pavlek, Leonardo Kucelj, Antonio Rihtarić(C), Karlo Miljan, Sven Ostojić, Daniel Levak, Gabriel Bubnjar, Ivan Mendek, Tin Mendek, Goran Kondres, Leonardo Babić, Vito Pozaić, Niko Piljak, Patrik Androić, Ivano Raškaj, Karlo Cvetko i Bruno Strelar.

Trener Poslon ovom prilikom zahvalio je o NK Pregrada na špaliru, Mažoretkinjama Alina, te Juri Sremcu za razglas. Pehar je dodijelio Franjo Kučko iz NSKZŽ, a na dodjeli je bila i načelnica Mače Mladenka Mikulec Šimunec.

Još članaka iz "Sport"

Facebook