Prethodni članak
Sljedeći članak

Drugi zlatarbistrički kup 'Dražen Jurec' pripao 'Štaciji'

U organizaciji NK Ivančica odigran kvartovski malonogometni turnir


U subotu je u organizaciji NK ''Ivančica'' odigran Drugi Zlatarbistrički Kup ''Dražen Jurec'' – malonogometni turnir kvartova i naselja Općine Zlatar Bistrica. Prijavilo se ukupno devet ekipa, koje su najprije razigravale u tri skupine. Samo je jedna ekipa i to nakon dodatnog razigravanja otpala, a to je LTV. Nakon 0:0 ekipa Zagorska i Ljudevita Gaja slavila je nakon penala 1:0. Zatim su uslijedile utakmice četvrtfinala u kojima je Štacija pobijedila Gornji Brestovec 2:1, Selnica je bila bolja od Zagorske i Ljudevita Gaja 2:0, Zgradari su pobijedili Lovrečan sa 1;0, a Šumarica i ZLB Sjever odigrali su 2:2, da bi nakon penala dalje prošla Šumarica.

U polufinalu smo vidjeli dvije uvjerljive pobjede. Selnica je sa 4:0 pobijedila Šumaricu, dok je Štacija sa 4:1 bila bolja od Zgradara. U utakmici za treće mjesto Zgradari su sa 3:1 pobijedili Šumaricu, a u velikom finalu Štacija je sa 4:3 bila bolja od Selnice i tako uzela naslov. Proglašeni su i najbolji pojedinci turnire. Najbolji golman bio je Marko Crčić iz Šumarice, najbolji strijelac Matej Hoić iz Štacije, a najboljim igračem je drugu godino zaredom proglašen Marko Vojaković iz ekipe Zgradari.

Tako je završilo drugo  izdanje ovog zlatarbistričkog kupa koji je ime dobilo po Draženu Jurecu, bivšem igraču i kasnije vrlo vrijednom djelatnu NK Ivančica, koji je prerano preminuo početkom prošle godine, nakon duge u teške bolesti. No, nažalost ova je godina odnijela još jednog velikog 'klubaša' Zdenka Bartoleka, pa su po njemu imenovani trofeji za najbolje pojedince. Tako će se i u budućnosti nastaviti ovim turnirom održavati sjećanje i na Jureca i na Bartoleka.  

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook