Prethodni članak
Sljedeći članak

DRAGO BARTOLIĆ: 'Dat ćemo sve od sebe za pobjedu protiv Trnja'

Pred utakmicu protiv Trnja kratko smo porazgovarali s trenerom Zagorca Dragom Bartolićem


Seriju pripremnih utakmica pred nastavak prvensta u III. HNL-središte, krapinski Zagorec završio je u Blatu gdje je odigrao 1:1 protiv Dinama iz Odranskog Obreža. Strijelac za Krapinčane bio je Kanceljak. Zagorec je utakmicu počeo u sastavu: Babić, Landripet, Kluk, Tarle, Mlinarić, Sedak, Majcenić, Iveković, Kanceljak, Smrekar, Vojaković. Nedostajali su bolesni Poljak i Vinceljak, te ozlijeđeni Suntešić, Turniški i Boronjek.

- Iako samo remizirali moram biti zadovoljan igrom, problem je bio tek realizacija. Njihov golman dobro je branio, a u nekoliko navrata spašavale su ga i greda i vratnica. Stvorili smo više od deset šansi, a oni su praktički iz jedine prilike zabili pogodak - otkriva nam trener Zagorca, Drago Bartolić.
Pred Zagorcem je puno veći izazov. U subotu 29. veljače u 15 sati u Podgoru stiže pretposljednje Trnje. Zagorec je na jesenskoj premijeri u Trnju odigrao 0:0, ali bio je znatno bolji protivnik u toj utakmici i samo čudom nije pobijedio.

- Bit će to jako teška utakmica i morat ćemo se "potući" za pobjedu. Gosti su u teškoj situaciji, ali bez obzira na našu dobru poziciju, mi smo još daleko od nekih mirnih voda. Jedva čekamo ovu utakmicu i dat ćemo sve od sebe za pobjedu protiv Trnja - optimističan je Bartoilć. Krapinčani uvijek imaju visoke ciljeve. Zna to i Bartolić i svjestan je da mu trećeligaški debi neće biti nimalo lako.

- Bit će ovo veliki izazov za mene i osjećam da sam za njega spreman. Liga je jaka, Vinogradar je malo pobjegao, a od drugpolasiranog Kurilovca do posljednjeg HAŠK-a samo je 12 bodova razlike. Prvenstvo će biti vrlo zanimljivo. Mi što prije moramo ući u mirne vode, kako bi mogli afirmirati naše mlade i darovite nogometaše - završio je Bartolić. Do Trnja bi se trebali oporaviti Poljak, Turniški i Vinceljak, no od ovog bi trojca sigurno je da će zaigrati samo iskusni Poljak.

Još članaka iz "Sport"

Facebook