Prethodni članak
Sljedeći članak

BOMBA: Jakirovića će na klupi Dinama zamijeniti "Neprijatelj Torcide"?


Nakon poraza Dinama od Lokomotive rezultatom 3-0, bijesni navijači maksimirskog kluba ne prestaju zazivati odlazak trenera Sergeja Jakirovića.

U ocjeni nakon utakmice Jakirović se od srca ispričao navijačima Dinama i svima koji su sudjelovali. “Ovo je bilo daleko od našeg željenog ishoda. Ovo je katastrofa, uprskali smo u svakom dijelu igre”, rekao je, izražavajući šok zbog dubine kolapsa momčadi.

Iako je uprava dala podršku Jakiroviću, barem do sljedećeg kola i okršaja s Istrom, priče o njegovom odlasku, kao i i mogućem nasljedniku, sve više se zahuktavaju.

Sasvim neočekivano, sve više se spominje priča kako će Jakirovića zamijenti Igor Štimac, koji trenutačno vodi sirijsku reprezentaciju.

To je podiglo puno bure u javnosti, budući da je Štimac poznati Hajdukovac, koji nije stran kontroverzama.

No, ono što je posebno kontroverzno jest da ga je Torcida, unatoč njegovoj privrženosti 'bilima', više puta i u svojim službenim priopćenjima za javnost nazvala neprijateljem Torcide.

Posljednji puta taj je opis izgledao ovakao:

"Neprijatelj Torcide, oličenje svega što nismo željeli da naš Klub bude i simbol vremena za koje smo čvrsto odlučili da se neće ponoviti, utjelovljenje svega protiv čega smo se gotovo dva desetljeća borili. Onaj koji je navijače nazivao razbojnicima i žicarima, blatio i vrijeđao, a pri tome se nije libio šurovati s raznim polusvijetom"

U svakom slučaju, ukoliko uistinu Štimac preuzme klupu Modrih, bit će to jedna izuzetna priča za koju će biti zanimljivo vidjeti kako
će reagirati Boysi, ali i Torcida.

Još članaka iz "Sport"

Facebook