Prethodni članak
Sljedeći članak

Atletičari iz Zagorja veoma uspješni na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske atletske lige sjever

U Varaždinu su nastupili i članovi AK Zabok, AK Oroslavje kao i članovi SD Stubica


U Varaždinu je u nedjelju 14. listopada održano pojedinačno prvenstvo HALS-a (Hrvatske atletske lige sjever), na kojem su nastupali i članovi AK Zabok, AK Oroslavje kao i članovi SD Stubica.

Od članova AK Zabok nastupili Adam Cavor i David Posavec  u kategoriji mlađih kadeta, te Monika Leljak u kategoriji kadetkinja.

Adam Cavor  stjecao je prva iskustva na stazi  nastupom  na disciplini sprint 60 m, gdje je sa rezultatom 10˝73´´´ zauzeo 21. mjesto. 

David Posavec  nastupio je u skoku u vis gdje sa preskočenih 130 cm, osvaja  odlično 3. mjesto i obara osobni rekord u toj disciplini. David je  nastupio i na utrci 300 m,  koju je istrčao u vremenu 49˝85´´´ što mu je bilo dovoljno za 15. mjesto i još jedan osobni rekord.

Monika Leljak također staje na postolje osvojivši 2. mjesto u bacanju diska s hicem od 17,95 m.

Šestero natjecatelja AK Oroslavje osvojilo je pak medalje. Ekipa mlađih kadeta broncu u štafeti 4x100m, mlađi junior Sebastijan Čičko u bacanju diska te trenerica, seniorka Jasmina Burek srebro također u disku i oboje su oborili osobne rekorde. AK Oroslavje nastupilo je sa čak 21 natjecateljem.

 

Još članaka iz "Sport"

Facebook