Prethodni članak
Sljedeći članak

Amigosi iz Bedekovčine srebrni u malom nogometu na sportskim igrama mladih

U okviru Plazma sportskih igara mladih održava se Coca Cola kup - natjecanje u malom nogometu gdje su mladi Bedekovčanci polučili odlične rezultate


U okviru Plazma sportskih igara mladih održava se Coca Cola kup - natjecanje u malom nogometu. U kategoriji 2003. godište i mlađi, pobjednici natjecanja Krapinsko - zagorske županije, ekipa AMIGOSI iz Bedekovčine, sudjelovala je na završnom natjecanju u Splitu od 29. do 31. srpnja. U konkurenciji od 20 ekipa, AMIGOSI su osvojili drugo mjesto i srebrne medalje.


Najboljim igračem turnira u toj kategoriji proglašen je kapetan ekipe AMIGOSI, Dario Bosec. Za ekipu AMIGOSI nastupali su Dario Bosec, Nino Mohač, Adam Svečnjak, Jakov Videk, Luka Gajski, Karlo Tisanić, Filip Jagarčec i Tin Gregurić. Ekipu su vodili trener Ivan Bosec i voditelj Stjepan Mohač.


Finalne utakmice godišta 2003. I mlađi kao i utakmicu 2000. godište i mlađi direktno je prenosila televizija SPORT KLUB i to je bio prvi direktan prijenos nekog amaterskog natjecanja na toj televiziji. AMIGOSI su odigrali ukupno pet utakmica. Pobijeđene su ekipe Karlovca sa 3:1, Siska sa 8:0, Makarske sa 2:0, Bregane sa 6:2. Finalna utakmica je završila rezultatom 2:2 nakon čega su izvođeni udaraci sa 6 metara u čemu je bila uspješnija ekipa iz Požege koja je i osvojila turnir.

Još članaka iz "Sport"

Facebook